Újdonság: Luxus L’amourose szexjátékszerek

Új, luxus minőségű kényeztetők érkeztek.

A francia L’amourose márka termékeit a minőségi kitelezés, az innovatív tervezés, és az elegáns megjelenés jellemzi. A L’amourose márka végigvezet az ön-felfedezés útján. Serkentik a képzelet és kielégítik a vágyakat.

A L’amourose termékek tervezésénél egyszerre fontos szempont, megjelenés és az élmény! A luxus design mellet nagy figyelmet fordítanak az ergonómiára és a funkciókra, hogy a játékszerek ne csak szemet gyönyörködtetőek legyenek, hanem kényelmesen használhatóak, és a legnagyobb élvezetet adják.

Minden darabot gondosan, kézzel szerelnek össze, és szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hogy megfeleljenek a magas termelési előírásiknak. A L’amourose kényeztetők gyártásánál kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használják. Így minden játékszer 100%-ig bőrbarát.

L'amourose kényeztetők

A L’amourose termékpalettáján egyaránt megtalálhatóak a nőknek és a férfiaknak szánt szexjátékszerek, vagy készletek. Minden termékükre jellemző a letisztult, elegáns megjelenés, a prémium minőségű anyagok, és a bőrbarát szilikon borítások használata. Ahogy az ilyen kategóriájú szexjátékszertől megszokhattuk, mindegyik termékük újratölthető akkumulátorral rendelkezik.