Új színváltozatban a Womanizer Pro

A népszerű Womanizer továbbfejlesztett változata, a Womanizer Pro (W500) egy újabb dizájnnal lett elérhető. Az eddigi öt színváltozaton túl most rózsa dizájnnal is megrendelhető. Elegáns megjelenésű, melyet a Swarovski kristályból készített bekapcsoló gombja tovább emel. A sorozat bármely tagja exkluzív ajándék lehet.

Csak úgy mint a többi Womanizer, ez a csiklóizgató is egyszerűen és könnyen használható. A vákuumos szívó pulzáló stimulációnak köszönhetően egyedfelülálló élményt és garantált orgazmust ad. A szilikon vákuumharangot a csikló köré kell helyezni, és a készülék érintés nélkül, csupán a vákuum keltette szívó, pulzáló ingerekkel juttat a csúcsra. A tesztelő hölgyek, szinte egytől egyik rendkívül intenzív orgazmust éltek át a Womanizer Pro-nak köszönhetően és több mint 70% többszörös orgazmust élt át. A Womanizer által keltett érzést, leginkább ez orális szexhez hasonlították.

A továbbfejlesztett Womanizer nyolc különböző intenzitás szinten használható. Használat közben ajánlott némi víz alapú síkosító használata.

Stresszoldás Womanizerel (reklámfilm)

 Womanizer típusok összehasonlítása

Womanizer W100  Womanizer W500 
Érintés nélküli stimuláció igen igen
Egyedülálló léghullámos technológia igen igen
Többszörös orgazmus kiváltására képes igen igen
Egyedülálló orgazmus élmény igen igen
Állítható stimulációs erősség 8 fokozatban igen
Szuper gynegésd, és extra intenzyv mód (1-es é 8-as fokozat) igen
Újratölthető akkumulátor igen igen
Cserélhető szilikon szvóharnag igen igen
XL mérető szívóharang igen
Világító effekt működés közben igen igen
Német minőség és dizájn igen igen
SWAROVSKI kirstályokkal igen