Új FLESHLIGHT – Eva Lovia műpunci

Eva Lovia 1989 május 29. én született az USA-ban. Az alig 160cm-es pornócsillag, japán és spanyol felmenőkkel rendelkezik, nekik köszönheti egzotikus bájait. Eva hódít természetes alakjával, hetyke cicijével, hosszú karcsú lábaival, és csodálatos popsijával.

Most a Fleshlight jóvoltából a punciját is bárki megízlelheti. Eva Lovia szeméremajkainak tökéletes másolatával készült a FLESHLIGHT Girls kollekció következő tagja már elérhető hazánkban.

Eva nagyon örül neki, hogy a rajongói akik eddig csak a filmjeit élvezhették, most kaphatnak egy darabot belőle, (egy igen személyes, és intim darabot 🙂 ) és még több élvezethez juttathatja őket.

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Eva Lovia ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, a lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással.
Diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok. Fehér színben készült, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formájú műanyag tokkal. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Eva még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Eva-Lovia-Fleshlight-Pussy-reviewTulajdonságok:

-egyedülálló, USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-praktikus tárolótok
-víz alatt is használható
-teljes hossz: 25cm
-Anyaga: TPR, TPE (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes)

Eva Lovia Fleshlight műpunci…

2 hozzászólás - “Új FLESHLIGHT – Eva Lovia műpunci

Comments are closed.