Termékteszt: Élethű dildó – Nature Skin (1. rész)

Amikor először kézbe fogtam a realisztikus dildót, kissé sokkolt, hogy a borítás, ami fedi ezt a játékot, egy az egyben a bőr utánzata, és csak ekkor értettem meg igazán, mit jelent a nature skin kifejezés. Nem hiába a védjegy, hiszen úgynevezett cyber anyag fedi, ami olyan selymes és puha, mint a valós bőr. Az életszerű kifejezést több terméknél is olvashatjuk, de valójában itt lesz hiteles ez az állítás! Aki már használta ezt az életszerű dildót, látta és tapasztalta, kérem, írja meg alul kommentben! Köszönöm!

Élethű dildó - Nature Skin

Élethű dildó – Nature Skin

Csomagolás – a Nature Skin termékek csomagolása nem tér el a szokványos szex boltokban található termékekétől, de a borító ez esetben megtévesztendő lehet azok számára, akik a “burok” alapján ítélkeznek. A gyártó nem fektetett akkora hangsúlyt a kezdetlegesnek mondható külső burokra, ami valahol hiba, mivel egy minőségi termékről van szó, ami alatt nem csak a természetközeli külsőt, de élményt is értem. Viszont piros pont jár azért, hogy nem bujtatták teljesen a dobozba, így a kíváncsibbak szemrevételezhetik már csomagolás előtt is, ugyanis a  készítők mottója “Try me – buy me” ! A mellékelt termékminta alapján bárki megérintheti, megtapinthatja és érezheti ezt a természetes bőr élményt.

Natre Skin család – mivel egyedülálló kollekcióról van szó, fontos tudni, hogy a termékhez mellékelt kis adag vízalapú síkosító és ápoló púder a hosszan tartás érdekét szolgálja, ugyanis akkor őrzi meg valószerű állapotát a termék, ha megfelelően van ápolva. Minden tisztítás után szükséges megvárni, míg kiszárad, majd babahintőporral kell megszórni és tárolni. A használati utasítás idegen nyelvű, csupán a kartondobozon van egy matrica némi magyar szöveggel. A népszerűbb idegen nyelvek mindegyike megtalálható mind a síkosítón és a tartozékokon.

A termék – Puha és rugalmas, enyhén bordázott, nem vonz semmiféle szennyeződést. Gyorsan, egyszerűen tisztítható, problémamentes a használta mind az ágyban és a zuhanyzóban. Természetesen mindenképpen ajánlott a vízbázisú síkosító használata. A nagy herék jó kapaszkodók azoknak, akik maszturbálnak, illetve kényeztetés során is helyt állnak. Jó a fogása, így számos lehetőséget ad arra, hogy a testet és a közös játékot is felfedezze a felhasználó. Nincsenek zavaró gombok, illesztések, diszkrét és valóságos. Természetes a forma, és ami igazán megnyerő az a felület, ami beborítja. Hangsúlyos a makk rész, a színe is hozza a nature élményt.
————————————————————————————————————————————–
Típus – realisztikus dildó
Kialakítás – rugalmas
Teljes hossz – 20 cm
Átmérő – 4,5 cm
Anyag – élethű (cyber skin)
Egyéb jellemző – erezett felület, herékkel, makkal
Kiknek ajánlott: közép haladóknak, haladóknak

Összegzés – Nem találtam olyat, ami kifogásolható lehetne a termék minőségét illetően, de nem elfelejtendő, hogy síkosítóval használandó és a tárolásra is figyelni kell, nem elég egy cipős dobozba az ágy alá dobni. Mivel a párom méreteit idézi, így bekerült a kedvenceim közé, nem kizárt, hogy számtalan alkalommal fogom használni. 4/5 pont

Élethű dildó

Nature Skin – Élethű dildó

Egy hozzászólás - “Termékteszt: Élethű dildó – Nature Skin (1. rész)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.