Szürke Ötven Árnyalata adventi naptár

Közeleg az év vége, és vele Karácsony! Mint minden évben, idén is megpróbálunk tippeket, ötleteket adni milyen ajándékokkal kedveskedhetsz párodnak, ha a hagyományos meglepetéseken túl, némi erotikát is szeretnél a fa alá csempészni!

Amit most ajánlunk, az egy igazán prémium minőségű ajándék, a “Szürke Ötven Árnyalata” kollekcióból. Ez a luxus adventi naptár nem feltétlen karácsonyi ajándéknak való, hiszen az adventi naptárak december 1.-től karácsonyig kedveskednek minden nap valamilyen meglepetéssel, ezzel segítve a ráhangolódást az ünnepre. A hagyományos adventi naptárak apró ajándékokkal, cukorral, csokival lepnek meg napról napra, a mi naptárunk prémium minőségű Szürke Ötven Árnyalata kényeztetőkkel!

December 1.-től minden nap kinyithattok egy egy fiókot, melyek mindegyike luxus minőségű erotikus meglepetés tartogat a számotokra. Vibrátorok , anál játékok , csipeszek , kötözők, bilincsek
korbácsok, paskolók , péniszgyűrű, stb… mind a Szürke Ötven Árnyalata kollekcióból.

Ha szeretitek a Szürke Ötven Árnyalata könyveket, vagy a filmeket, vagy csak szimplán bejönnek ezek a típusú játékok, akkor kitűnő választás lehet ez a naptár. Akár mikulásra (legfeljebb rögtön az első öt fiókot kinyithatjátok), de egy előrehozott karácsonyi meglepetésként is ötömet okozhatsz vele!