Svakom 3részes gésagolyó szett

A gésagolyó (vagy szexgolyó) körül buja történetek keringenek azzal kapcsolatban, hogy valójában mire jó, kik használják, és hogyan lehet bevetni az ágyban. A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható.

A Svakom Nova mélyizom erősítő gésagolyó szett. A golyók változatos formája, mérete és súlya eltérő, így így a kezdő gyakorlatoktól a haladóig tökéletes választás azoknak, akik akár a szülés után edzeni szeretnék intim izmaikat, vagy egyszerűen csak jobb orgazmuskészséget szeretnének elérni a tréningnek köszönhetően.

A golyók elegáns, letisztult formavezetéssel, maximálisan bőr- és környezetbarát anyagok felhasználásával készültek. Mindhárom gésagolyó, maximásan természetes, teljesen bőrbarát szilikonból készül, belső masszázslabdával, biztonságos, rugalmas kihúzóval és fogógyűrűvel, így napi használatra is tökéletes. 100%-ig vízálló kialakításban, melynek köszönhetően változatosan használható, egyszerűen tisztítható.

A szett tartalma:

A Svakom Nova gésagolyó szett, most akciósan vásárolható meg az Erotika.Shop.hu webáruházban!

Bővebb infót a gésagolyókról:

Mi az a gésagolyó?