Rádiós pillangóbugyi – Venus Butterfly (Vibe Therapy)

Venus Butterfly a Vibe Therapy-tól

A Vibe Therapy széria megalkotói azt szeretnék elérni, hogy egyre több nő élhessen rendszeres, örömteli nemi életet, ezért készítenek egyedi tudású, allergénektől mentes kényeztetőket. Az orgazmus stresszoldó hatása által ezek a nők az élet minden területén kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lehetnek. (Mint ismeretes, a vibrátorokat a gyógyászatban alkalmazták legelőször, éppen az orgazmus stresszoldó hatása miatt.)

A Venus Butterfly egy kiváló minőségű, maximálisan bőrbarát anyagok felhasználásával készült, puha, pillangóbugyi, mely könnyen meglapul akár a fehérnemű alatt is. Rádiós, vezeték nélküli vezérlőjének és erőteljes, de extra halk motorjának köszönhetően a bizsergés akár társaságban (pl.:moziban) is élvezhető. (Ha szeretnél többet megtudni ezekről a felcsatolható vibrátorokról, egy régebbi cikkünkben olvashatsz még róluk)

Rugalmas, méretre állítható szilikon pántokkal készül, a tökéletes illeszkedésért. A szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból készült kis vibrátor a pillangóból kivehető, önmagában is használható, vibrációs tojásként, vagy előjátékokhoz. A vibráció 7 különböző ritmusban szabályozható.

Megvásárolható: Szerelmi Játékok Webáruháza

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.