Queen of Thrones – Pornóparódia

Ha egy film olyan sikeres mint a Trónok Harca, szinte elkerülhetetlen, hogy a pornórendezőket is megihlesse. Gondoljunk csak az Avatar HUSTLER által elkészített pornó verziójára, és most megjelent a Trónok harca pornó paródiája a Queen of Thrones a Brazzers-től.

A négy részből álló Queen of Thrones sorozat első része, idén nyáron a várva várt hetedik évaddal egyszerre jelent meg. Ugyan a Trónok harca sem szűkölködik meztelenségben, a pornó paródiában természetesen a szexé lesz a főszerep! Attól ugyan nem kell tartani, hogy az erotikus verzió az eredeti babérjaira tör de ha szereted a Trónok harcát, és a szexfilmeket is, akkor mindenképpen érdemes megnézned! 😉

Egy hozzászólás - “Queen of Thrones – Pornóparódia

  1. Hát igen! Ismét egy pornófilm amit semmibe sem nézek! Műanyag nők, műanyag szájjal. seggel. csöcsökkel! Az arcukon a legkisebb jelét sem látod hogy élveznék a dolgot, De a hangokból ítélve legalább százszor elélveznek egy egy jelent alatt. A férfiak dettó! Végig üvöltözik a 15-20 perces szexjelenteket, mintha minden másodpercben a csúcsra jutnának.
    Először csak vicces, majd iszonyatosan idegesítő!

    Isten éltesse az amatőr pornót! 🙂

Comments are closed.