Prosztata vibrátor – egy elégedett srác véleménye

Sziasztok! Párommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 24 éves, én 22. Fiatal korunk ellenére nyitottak és bevállalósak vagyunk a szex terén, szeretünk új dolgokat kipróbálni. A női popsiért különösen rajongok, imádom nyalni, ujjazni és az anális szex is nagyon izgat. Amikor először felvetettem ezt a lehetőséget, barátnőm cinkosan azt mondta: Rendben, de holnap én is szeretném a te popsid! Beleegyeztem, mert titkon nagyon izgatott, milyen érzés lehet, ha a fenekemet izgatják. Olvastam, hogy a prosztatát izgatva hatalmasat lehet élvezni. Persze, volt bennem kicsi gátlás is, mert a homoszexualitással hozzák összefüggésbe, ha egy férfi élvezi, ha a fenekét izgatják.

Barátnőm nagyon ügyesen először a péniszemet nyalogatta, aztán lejjebb csúszott a zacsimra, és egyszer csak megéreztem nyelve simogatását a lyukamban. Majd kissé feszítő érzés kerített hatalmába, bennem volt az ujja is. Óvatosan tágított, sikerült ellazulnom, megszűnt a feszítő érzés. Ekkor barátnőm az ujja helyére egy vékony vibrátort dugott, ami az övé volt. Nagyon kellemes érzés volt, ahogy vibrált bennem. Mindketten nagyon élveztük, Ahogy a prosztatámat izgatta, különleges érzés volt. Hihetetlen nagyot élveztem, szinte kirobbant a farkamból a sperma.

Annyira jó volt, hogy rögtön keresgélni kezdtünk a neten, s rátaláltunk a LELO Loki vibrátorra, ami kimondottan a férfiak P-pontjának izgatására fejlesztettek ki. Nagyon szeretjük mindketten. Rendkívül dizájnos, kellemes a tapintása, több fokozatos funkció van rajta. Teljesen vízálló, medencében, kádban, zuhany alatt is használható. S ami meglepő! Sötétben a gombok körül egy körív világít, így is könnyen kezelhető. Szóval szégyenlősek is nyugodtan használhatják!

Mióta megvan, még jobban feldobja az együttlétünket. Elárulom, egyedül is használom.  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Egy hozzászólás - “Prosztata vibrátor – egy elégedett srác véleménye

  1. Már mi is gondolkodtunk rajta a párommal. De nekem ez kicsit drágának tűnik. 🙂

Comments are closed.