Pornós fiúk otthonra?

A FLESHLIGHT elkényezteti az urakat. A legismertebb pornósztár hölgyeket  tudják ágyba vinni. Szexelhetnek Tori Black-el, Jesse Jane-el, Stoya-val – vagy legalábbis a vaginájukról, popsijukról készül 100%ig élethű maszturbátorokkal.

De mi lesz a hölgyekkel? Igaz hogy megszámlálhatatlan női kényeztető közül válogathatnak, amik a legkülönfélébb igényeket is kielégítik, de mi van megkívánják egy pornós fiú erőtől duzzadó férfiasságát? A COLT jóvoltából már ez sem lehetetlen!

Szeretnéd kipróbálni milyen lehet lehet egy pornószárral? Szeretnéd magadban érezni  Carlo Masi-t, Luke Garrett-et, vagy Adam Dexter-t?

A COLT élethű péniszmásolataival ez már nem lehetetlen. 

Erőteljes, merev dildók, impozáns méretekkel, a világhírű COLT Studio Group ajánlásával!

Egy egyedi, kézzel készített, maximálisan élethű péniszmásolat, mely minden egyes kicsi részletében megegyezik az eredeti modell duzzadó férfiasságával.

Kellemes puha, rugalmas anyagból készült, natúr színű műpéniszek, erezett felszínnel, élethű makkal és formás herékkel. A többoldalú felhasználhatóság érdekében egy praktikus tapadókoronggal is ellátták a fáradhatatlan szeretőt, melynek köszönhetően minden sima felületen tökéletesen megtapad. A kényeztető teljes hossza 21,5cm, a herék nélkül 16cm, átmérője 5cm. Anyaga: PVC (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.