PlayCandi szexjáték sorozat a Vibe Therapy-tól

A Vibe Therapy prémium kényeztetőket gondolom már elég sokan ismerik. Most, a Vibe Tehrapy gyártójának egy újabb márkáját szeretnénk neked bemutatni.

Új szexjáték sorozattal bővült partner webáruházaink termékpalettája! A legújabb vibrátor kollekció, az orvosi szilikonból készült PlayCandi sorozat. 

A PlayCandi lényeztetők, kiváló minőségű és rendkívül kellemes árfekvésű termékek. Nagy termékválasztékuk között szinte mindenki megtalálhatja közöttük a számára legmegfelelőbb játékszert. Forgó fejes csiklóizgató vibrátorok, klasszikus rúdvibrátorok, G-pont vibrátorok, anál izgatók, péniszgyűrűk… csak hogy pár terméket említsünk.

Mit érdemes tudni a PlayCandi játékszerekről?

A PlayCandi kényeztetők prémium minőségű szilikonból, és ABS műanyagból készülnek. A kiváló anyagoknak köszönhetően a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják őket, hiszen gyártásukkor fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy kizárólag bőrbarát, és allergénektől mentes anyagokat használjanak.

A prémium anyagok exkluzív megjelenéssel, és letisztult dizájnnal párosulnak. Ha egy igazán jó minőségű szexjátékszert keresel, és nem feltétlenül fontos számodra az újratölthető akkumulátor, és a vízálló kialakítás, akkor érdemes szétnézned a PlayCandi kínálatában. Kiváló ár-érték arányú kényeztetők.