Pár forintos ajándékötletek

Szeretnél valami szexi izgi ajándékot a mikuláscsomagba, vagy a karácsonyi ajándékba csempészni, de nem szeretnél rá sokat költeni? Nem kell lemondanod a huncut ajándékról, nézz szét pár forintos ajánlataink között.

Love Zseton

Egy zsák élmény! Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek. Talán a legszemélyesebb ajándék, amit adhatsz annak, aki fontos Neked és már mindene megvan.

Love Zseton, érzéki játékokhoz

A zsákban zsetonok vannak, amik ígérvények olyan élményekre, mint pl. egy ágyba reggelire, masszázsra, fürdetésre, simogatásra, intim együtt létre. Aki megkapja tőled a zsetonokat, akkor válthatja be nálad ezeket a “szolgáltatásokat”, amikor csak szeretné. Megszólalnia sem kell, csak átnyújtani a választott zsetont egy sejtelmes mosoly kíséretében.
A zseton önmagában nem “az ajándék”! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de nem rólad szól, hanem a másik emberről. Az ajándékod 8-9 órányi közös élmény, törődés, és különlegesen játékos erotika.

Strucctoll cirógató

Egy valódi tollból készült cirógató az érzéki és különleges előjátékhoz! Ajándékoz virgács helyett kedvesednek! 🙂

strucctoll cirógató

Csipke sál

Hosszú sál puha csipkéből kéjes előjátékhoz: a szemek bekötéséhez (a csipke szövésének köszönhetően valamelyest átlátható), illetve a kezek vagy lábak gyengéd össze-/kikötözéséhez.

Csipke sál

Mandy Mistery Nyitott csipketanga

Érzéki csipketanga, klasszikus, fekete színben, puha csipkéből. Rugalmas pántokkal, elölés teljesen nyitott kialakítással készült tanga, így aktus közben is viselhető, hátul T-fazonú kialakítással.

Nyitott csipketanga