Óvszerhasználati kisokos

Tudod, hogy milyen fajta gumik védenek meg a nemi betegségektől? És azt, hogy hogyan lehet ügyesen különböző zoknikban fürdeni?

Mielőtt átrágnánk magunkat, hogyan védjük meg magunkat egy gumival, fontos leszögezni, hogy csakis sértetlen, még használatlan óvszerrel kezdjünk neki a hancúrozásnak. Ezen felül az anális, az orális és a hüvelyi szexnél is nagy jelentőséggel bír eme védekezési módszer bevetése. Hiába nem lehet gyermekünk, ha szájjal kényeztetjük a másikat, vagy ha hátulról támadnak le a pasik, mégis léteznek szexuális úton terjedő betegségek, amelyektől, ha nem is tökéletesen, de jó eséllyel védelmet nyújt egy óvszer.
Alkalmazás előtt mindig győződjetek meg arról, hogy mikor gyártották az adott terméket! Egy óvszer maximum 5 évig áll el. Nagyon kevesen tudják megvalósítani a gyakorlatban, hogy a szex kezdetétől a végéig fent maradjon a férfin a gumi. Nem a technikák változatossága miatt, hanem, mert egyesek szerint elegendő akció közben felhúzni a „zoknit”, holott tisztában vannak vele, hogy az előváladék is tartalmaz spermákat, amelyek megtermékenyíthetik a nőt.

Ugorjuk át a legjobb részeket, hogy megtudhassuk: finisbe akkor ér az egymással való játszadozás, ha a fiú elélvez. Ilyenkor lehetőleg ügyeljünk arra, hogy a “cselekmény” után egy zsebkendőbe tekerve dobjuk a szemétbe az óvszert, ne várjuk meg a következő ejakulációt.

Sima ügy lesz…?!

Fogd meg a gumit, óvatosan csomagold ki, majd csúsztasd rá a pasid péniszére. Mindezt úgy old meg, hogy a gumit, csúcsán összefogva görgeted rá a hímvesszőre, hogy legyen hova üríteni, szakadás helyett. Az aktus során ne részesítsd előnyben a kézkrémet, az olajos alapú síkosítókat, mert ez csökkenti a gumi hatását, ehelyett a glicerines, víz-alapú, zselés kenőanyagok bátran bevállalhatók.

Csak bizonyos fajta gumik védenek meg az AIDS-től és az STD-től. Ezek között van a latex, amelyet – ha gondolod – használhatsz víz alapú síkosítóval is. A szintetikus gumik azoknak valók, akik allergiásak a latexre, (latexmentes óvszer) de természetesen ez is ugyanolyan védelmet nyújt a szexuális betegségek ellen. A női condom a hüvelybe illeszkedik bele. Olyan a pároknak ajánlják, akik a férfiak által használatos gumival nem békültek ki.

A lambskin (báránybőr) , avagy az állati hártyából készült, illetve az újdonságnak számító play condomok az előzőekkel ellentétben nem védenek meg a nemi betegségektől, a terhességtől viszont igen. Utóbbi, vékonysága miatt a szexuális élvezeteket csigázza fel. Csak akkor használd, ha már teljes a bizalom a párotokkal.

Ha nem találjátok elég kényelmesnek a hagyományos óvszereket, próbáljátok ki az egyedi méretezésű MY SIZE óvszereket. Melyek nem csak biztonságosak, de gyedi méretezésüknek köszönhetően extra kényelmesek is!

Az elméleti tudás megszerzése, majd a rendeltetésszerű használat után mindenkinek kijár a pihenés, vagy a második menet?

Forrás: Napidoktor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.