Orgazmotor – puncipecektető motorülés

A motorozás, és a szex szerelmeseinek…

A hátsó ülés utasai lényegesen élményszegényebb utazásban részesülnek a hosszú utak alatt! A tájak és a vezető hátának a nézegetése alatt hamar elunják magukat! Amerikában a hosszú utazások miatt nem szeretnek a hölgyek a párjaikkal menni, illetve ez az utóbbi időben ez nagyon megváltozott! Amióta egy, egyébként a hálószobák mélyén használatos, kis eszközt építenek a hátsó ülés egy bizonyos része alá, azóta nagyobb az motorozási kedv a hölgy utasok részéről!

Azt azért tegyük hozzá, hogy Amerikában a hosszú egyenes utakon nem is biztos hogy élvezetes órákon keresztül kuporogni a hátsó ülésen. Nekünk nincsenek ilyen hosszú egyenes útjaink, így valószínűleg a hátul pucsító lánykák számára sem olyan egyhangú az utazás. De ha tovább szeretnénk fokozni a motorozás nyújtotta élvezeteket, A ToMMoT jóvoltából most már itthon is elérhető a csiklóizgatós motorülés.

Szóval órákon át megyünk és még a szokásos beszélgetésekre sincs mód, hiszen a fejünk is egy bukósisakba van elzárva a külvilágból! Ebben a szituban egy apró gombnyomás és már boldogabban érzi magát mögöttünk a kedvesünk. A vezérlő egy rádiós távkapcsoló, amely a bekapcsolás után 10 különböző impulzus programot tud kiválasztani.

Aztán a hosszú út végén, a vibrátoros ülésnek köszönhetően, talán a bőrruha is könnyebben csúszik le az ember lányáról! 😉

No ez ám a nem semmi! )

Egy hozzászólás - “Orgazmotor – puncipecektető motorülés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.