Olvasói teszt: Luxy 8 tapadókorongos dildó

A megbeszéltek szerint pontosan érkezett ismét a csomag. Ahogy az illik, a postás egy normál, diszkrét csomagot hozott.

A dobozban egy tapadókorongos, élethű formájú dildó lapult. A leírás szerint ruganyos, kristálytiszta PVC-ből készült, pénisz formájú dildó, erezett felszínnel, élethű makkal, herékkel és tapadókoronggal. Teljes hossza 20cm, az átmérője kb 3,5 – 3,9cm.

Dildó. Sosem használtam, sosem volt. Úgy gondoltam ha nem kapcsolom be a vibrátort az ugyanolyan mint egy dildó. De ez szép is. Átlátszó anyaga akár dísze is lehetne egy extrém hálószobának 😀 20 centi tömör férfiasság.

A 20cm nekem sok volt. De a sokban az a jó, hogy nem kevés 😉 Tehát annyit használ belőle az ember lánya amennyi jól esik, pont annyit. Nem hiányzik belőle, pont annyi amennyi kell.

Párom a fényképezőgéppel volt elfoglalva és úgy gondoltam felcsigázom kicsit. A nappaliban van egy üveg dohányzó asztalunk ami ideális magasságban van. letapasztottam a dildót az üveglapra és a makk részére nyomtam egy kis durex play síkosítót. Könnyen tapad egyébként bármilyen sima felületre. Kád széle, csempe, zuhanykabin oldala esetleg asztal vagy szekrény oldala. Szóval megszabadultam a ruháimtól és egy kis síkosítóval átsimogattam a puncimat. Az átlátszó dildó stabilan várta a belém hatolást. Anyaga megfelelően kemény de mégis jó érzés. Mint egy igazán beindult férfi testrész. Formája első látásra furcsa volt de az érzés amit adott az nem.

Behatoláskor, és úgy az egész aktus alatt kellemes érzést nyújtott. Mikor elfáradt a combom, elhelyezkedtem az ágyon és még barátkoztam a formással. A tapadó korong használata nélkül, kézben tartva is kényelmes használni. A súlya mivel tömör és kellően merev, se nem könnyű se nem nehéz. Ideálisan áll a kézben és a formája miatt könnyen behelyezhető a punciba fekvő vagy ülő helyzetben is. A hereformáknak köszönhetően pedig akkor is biztos a fogása ha síkos.

Mivel dildórol van szó, nincs rezgés, nincsenek előre programozott stimulálások. Viszont akinek nem hiányzik a vibrálás az megtalálja a játékszerét benne. Szép, átlátszó, kellemes tapintású és ideális a vastagsága. A hossz az meg ugye annyi amennyit használni szeretne belőle az ember lánya.

Azoknak ajánlom, akikek a természetes formákat szeretik, és nem érzik szükségét a vibrációs stimulálásnak.

Ildi

Azoknak, akik pedig szívesen látnának még fotókat a tesztről – és persze Ildiről –  azt javasoljuk nézzenek vissza gyakran, mert Ildikó azt ígérte hamarosan elküldi a teljes fotósorozatot. 😉