Megjöttek a legújabb FLESHLIGHT popsik

A FLESHLIGHT kényeztetőket már szinte senkinek sem kell bemutatni.

Most a legkedveltebb sorozat a FLESHLIGHT Girls kollekció legújabb darabjait szertnénk bemutatni. Ugyebár ez az a sorozat, ami pornósztárok szemérméről másolt kényeztetőkből áll. De a megjelenés nem minden! A FLESHLIGHT sorozat a tökéletesen élethű megjelenésen kívül, vaósághű élményt is ígér! A kényeztetők nem csak külsőre, hanem a belső struktúrájukban is különböznek, így teljesen más élményben lehet részed Stoya-val, mint Riley Steele-vel.

Minden kényeztetőre jellemző a diszkrét, zseblámpára emlékeztető visszazárható tok, a tökéletesen élethű és egyedi megjelenés, a bársonyos maximálisan életszerű anyag és a valósághű szeretektezés élménye! De hogy még személyesebb elegyen, minden pornócsillag kézjegyével látta el a saját kényeztetőit.

Elég sokáig, a Fleshlight Girls kényeztetők egységes struktúrával (lotus) voltak elérhetők. A gyártó rájött, hogy sokkal egyedibbé varázsolhatja a maszturbátorait, ha nem csak a külső megjelnést igazítja színésznőkhöz, hanem a belső struktúrát is. Így születtek meg a FLESHLIGHT Girls kollekció legújabb darabjai.

FLESHLIGHT kényeztetők popsi imádóknak

Az új típusú FLESHLIGHT maszturbátorok eddig kizárólag punci másolattal voltak elérhetőek, de most a popsikedvelők is örülhetnek. Megérkeztek az új generációs FLESHLIGHT műpopsik. A képlet ugyanaz! Mintát vettek a lányok popójáról, és ez alapján készítették el a tökéletesen élethű análszex maszturbátorokat. A belső struktúra ebben az esetben is rendkívül változatos és  egyedi.

Fleshlight Jenna Haze Lust - popó maszturbátor

Fleshlight Jenna Haze Lust maszturbátor

Fleshlight Tera Patrick Twisted - popó maszturbátor

Fleshlight Tera Patrick Twisted maszturbátor

Fleshlight Angela White Entice - popó maszturbátor

Fleshlight Angela White Entice maszturbátor

Fleshlight Christy Mack Booty - popó maszturbátor

Fleshlight Christy Mack Booty maszturbátor

Fleshlight Riley Reid Euphoria - popó maszturbátor

Fleshlight Riley Reid Euphoria maszturbátor

Fleshlight Alexis Texas Tornado - popó maszturbátor

Fleshlight Alexis Texas Tornado maszturbátor