Maia rádió vezérlésű anál kényeztetők

Az anális örömök szerelmeseinek ajánljuk a legújabb Maia rádiós anál vibrátorokat. Anál kényeztetés felsőfokon!

A Maia vibrátorok maximálisan bőrbarát, kellemes, selymesen bársonyos tapintású szilikonból készülnek, vezeték nélküli rádiós távirányítóval. A kényeztetők teljesen vízállóak, így változatosan használható, akár a zuhany alatt, vagy a kádban, esetleg pezsgőfürdőzés közben.

Maia Adam rádiós análvibrátor

Motorja rendkívül csendes és anatómiai kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik, így akár mozizás, bevásárlás közben, vagy akár egy unalmas vacsora alatt is élvezhető! Add kedvesed kezébe a vezérlést, vagy irányítsd Te magad a rezgések ritmusát a vezeték nélküli távirányító segítségével.

Nagy teljesítményű, de nagyon diszkrét, halk motorral. A vibráció 10 különböző ritmusban szabályozható, a távvezérlőn található kis hullámmintás gomb segítségével. A vibráció az alsó kerek gombbal kapcsolható be- és ki.

Maia Ethan rádiós análvibrátor szett

A szett tartalma:
-1db anál vibrátor
-1db vezeték nélküli távirányító
-1db anál dildó (nem vibrál)

Mindkét anál kényeztető maximálisan bőrbarát, kellemes, selymesen bársonyos tapintású szilikonból készül, elkeskenyedő, kúpos kialakítással, rakétaszerű formában, valamint biztonságos, kiszélesedő talppal.

Az anál vibrátor nagy teljesítményű, de nagyon diszkrét, halk motorral rendelkezik. A vibrációja 10 különböző ritmusban szabályozható, a távvezérlőn található kis hullámmintás gomb segítségével. A vibráció az alsó kerek gombbal kapcsolható be- és ki.