Luxus kényeztetők Karácsonyra

Sokan gondolhatják úgy, hogy egy “egyszerű” vibrátor nem elég elegáns ahhoz hogy karácsonyi ajándéknak megállja a helyét. És ebben valamilyen szinten igazuk is lehet. Egy “noname”, műanyag dobozos szexjátékszer – lehet akár bármekkora élvezeti értéke – nem biztos, hogy első pillanatra is meggyőző. Márpedig egy jó ajándéknál ez is fontos.

De szerencsére  az egyszerűbb játékszerek mellet, szép számban találhatunk LUXUS kategóriás kényeztetőket. Ezek az eszközök azon túl hogy prémium minőségű alapanyagokból készülnek, megjelenésükben is extravagánsak. Neves designerek, formatervezők dolgoztak azon, hogy ne csak a testet, de a szemet gyönyörködtessék. A funkciókon és minőségen túl, nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolásra is, így egy ilyen ajándék már első pillanatra is meggyőző.

Ilyenkor egyébként is hajlamosak vagyunk kicsit mélyebben a pénztárcánkba nyúlni, és ha a költségvetésünk megengedi talán ez lehet a legjobb alkalom arra, hogy egy igazán elegáns, luxus kategóriás kényeztetővel lepjük meg kedvesünket.

Prémium kategóriás kényeztetők, melyek ajándéknak is tökéletesek.

LELO szexjátékszerek

A LELO-ról már sokszor esett szó oldalunkon. A svéd gyártó világszerte ismert luxus kategóriás kényeztetőiről. Hölgyeknek, uraknak és pároknak is készítenek vibrátorokat. Kizárólag prémium, bőrbarát anyagokat, és a legmodernebb technológiát használják. Az összes kényeztetőjük anatómiailag tökéletesen megtervezett, ugyanakkor szemet gyönyörködtető megjelenésű.

LUXUS LELO vibrátorok

TIPP! MOST több mint 70 különböző LELO terméket vásárolhatsz meg akár 20% kedvezménnyel az Erotika.Shop.hu webáruházban!
AKCIÓS LELO termékek…

Svakom vibrátorok

Prémium kategóriás kényeztetők, bőrbarát szilikonból, és innovatív technológia újításokkal. Rendkívül elegáns vibrátorok, melyek gyártásánál az élvezeti értéken, és a minőségen túl, kiemelkedő szerephez jut a környezetvédelem is, hiszen környezetbarát anyagok, és technológiák felhasználásával készülnek.

Svakom prémium vibrátorok

le WAND LUXUS masszírozó

A hagyományos vibrátorok mellet, idén nagyon kedveltek voltak a “Wand” masszírozó vibrátorok. Ezek a nagy méretű kényeztetők alkalmasak erotikus örömszerzésre, de e mellet akár a fáradt izmok masszírozására is. Ideális segítségek a napi stressz levezetéséhez.

le Wand exkluzív maszírozó

Womanizer csiklóizgatók

Ha rendszeresen követed oldalunkat, ezt a játékszert már nem kell neked bemutatni. Számtalan cikket, felhasználói tesztet olvashattál már erről a szenzációs kényeztetőről. Most legyen elég annyi, hogy azon túl, hogy ez egy igazán exkluzív megjelenésű 100%-os elégedettségi mutatókkal rendelkezik. A Womanizerről kizárólag pozitív visszajelzések érkeznek. A nők egyszerűen imádják! Ez lehet az oka, hogy mind a mai napig az eladások csúcsán áll!

Womanizer csiklóizgató

(Most már négy különböző modellben és számtalan elegáns színben vásárolhatóak meg)