LELO Nea2 csiklóizgató vibrátor

A Nea Egy exkluzív klitoriszvibrátor LELO-tól.  Most megérkezett az új verziója a LELO Nea 2! Az apró csiklóvibrátor a LELO-tól megszokott prémium minőséget képviseli. Vízálló, és igen exkluzív megjelenésű.  Anatómiailag tökéletesen formált, keskeny, íves kényeztető, mely szépen felfekszik a szeméremdombra. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén simul a kézbe és rendkívül egyszerűen használható.

Nagy teljesítményű, erős, ugyanakkor extra halk motorral készül, melynek köszönhetően diszkréten és intenzíven masszírozza a csiklót, vagy egyéb más erogén zónát, pl.: mellbimbót, heréket, makkot. A LELO Nea természetesen beépített akkumulátorral rendelkezik, így az elemekről sem kell gondoskodnod. Két óra töltéssel akár négy órán keresztül is kényeztetheted magad. Extra hosszú, akár 90 napos készenléti idő!

A szilárd váza, rendkívül jól vezeti a rezgéseket, így intenzív stimulációt biztosít. A csiklóvibrátor, selymes bőrbarát szilikon bevonatot kapott, és az elődjéhez hasonlóan gyönyörű mintákkal van díszítve. A rezgés 8 különböző ritmusban vezérelhető.

A vízálló kialakításának köszönhetően a  tisztítása rendkívül egyszerű. De ennek köszönhetően természetesen zuhany alatt, vagy akár a kádban is használható (vízálló 1 méter mélységig.)

LELO Nea2 csiklóvibrátor

Tulajdonságok:

-gyönyörű dizájn
-prémium minőségű, bőrbarát anyag
-100% vízálló kialakítás (1m-ig)
-erős, de csendes motor
-8 rezgésmód
-ergonomikus forma
-újratölthető LI-ionos akkumulátor (300mAh)
-maximum zajkibocsátás 50dB
-méret: 7,5 x 3,6 x 2,5cm
-tömeg: 42g
-csupán 2 órás töltéssel, akár 4 óra használat
-90 nap készenléti idő
-fekete, kék és lila  színekben

Egy hozzászólás - “LELO Nea2 csiklóizgató vibrátor

Comments are closed.