Legnépszerűbb szexshop termékek: vibrátorok 2.

A cikksorozatunkban a vásárlók között legnépszerűbb termékekkel foglalkozunk. Az előző bejegyzésben bemutattunk néhányat a legkedveltebb rúdvibrátorokból. Most folytatjuk a sort és bemutatjuk a favorit élethű vibrátorokat. A realisztikus vibrátorok formájukban követik a valóságos péniszt, sőt némelyik valósághű, bőrszerű anyaggal van borítva, hogy még jobban hasonlítson egy igazira.

Most összegyűjtöttük a legnépszerűbb realisztikus vibrátorokat, melyek az eladási listát vezetik.

05513330000Natúr vibrátor

Beugró kategória. Inkább csak a formájában hasonlít férfi nemi szervre. Rugalmas anyagból készül. A teljes hossza 17cm, de ebből jóval kevesebb használható. Barátságos árának, és viszonylag kis méretének köszönhetően népszerű a fiatalok, és a kezdők körében.

05626020000H2O Viking vibrátor

Ez a lila színű vibrátor szintén az egyik legkedveltebb élethű vibrátor. Magasabb árfekvésű mint az előbbi, és méretre is tekintélyesebb. Szilikonból készül. Érdekessége, a csiklóizgató nyelvecskék, és a vízálló kialakítás. A vízálló szexjátékszerek általában magasabb árfekvésűek, így ez nagyban hozzájárul a népszerűségéhez. kb. 23cm hosszú és 3,5-4,5 cm átmérőjű

05754370000Titkos szerető szilikonvibrátor – A medencés fiú

Ez a vibrátor már inkább nevezhető élethűnek mint az előbbi kettő. Anyaga szilikon, színre formára, és tapintásra is életszerű. 7 különböző ritmust ismer, melyek nyomógombbal változtathatóak. Az oldalunkon Alíz jóvoltából, tesztet is olvashatsz erről a játékszerről

05579350000Élethű vibrátor – Nature Skin

Ha az élethű vibrátorokról van szó nem lehet a Nature Skin termékeket figyelmen kívül hagyni. A Nature Skin speciális szerkezetű, élethű, úgynevezett cyber-anyag, ami olyan selymes és puha, mint a valódi bőr. Ennek az anyagnak köszönhetően a Nature Skin termékek a természetes bőr jellemzőt adják vissza: bársonyos, rugalmas, kellemesen meleg és lágy, gyengéd és simulékony.

05579190000Bőrtapintású vibrátor – Nature Skin

A Nature Skin vibrátorok népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ez előző vibrátor “nagy testvére” is helyet kapott a TOP termékek között. 22cm es hosszával és 4,5cm átmérőjével egy viszonylag nagy vibrátorról beszélünk. Ezen még dob a hangsúlyos makkja is. Gyakorlottabb felhasználóknak ajánljuk, olyanoknak akik már tudják hogy ez az amit elvárnak egy vibrátortól.