Lefeküdtem anyám pasijával

Mint már írtam, anyám pasijának a laptopján találtam meg ezt az oldalt véletlenül. Zsolt (hívjuk így 🙂 ) nagyon szexi pasi. Jól karban tartott negyvenes. Sármos, izmos, jóképű és humoros. Igazából még sosem gondoltam rá “úgy”, de ahogy észrevettem az oldalon az amatőr punci rovatot, valahogy belém bújt a kisördög. A gondolattól napokig nem tudtam szabadulni, és akárhányszor eszembe jutott mindig felizgultam. Így egyszer előkaptam a telóm és megcsináltam! Lefotóztam magam és feltöltöttem a képeimet az Amatőr Punciba. Már attól is iszonyatosan felizgultam, ha csak eszembe jutott, hogy Zsolt talán néhány nap múlva megláthatja a képeimet.

Nem tudtam hogy felismer e. Vagyis hát miért ismert volna fel. Nem volt a fotón semmi jellegzetes, de valahogy belül még mindig dolgozott a kisördög, és szerettem volna ha mégis… Napokon keresztül figyeltem a reakcióit. Kerestem a tekintetét. Tudni akartam hogy látta e a képeket. Amikor csak tehettem leültem a gépe elé, néztem az előzményeket. Járt az oldalon, látta a fotóimat? És ha látta mit gondolt?

Azt láttam hogy járt az oldalon, ás hogy megnézte azt a lapot is ahol a puncimról készült fotók is vannak. De semmi jelét nem adta, hogy magára vagy hogy rám ismert volna. Én persze egyfolytában vizslattam, sőt ha úgy hozta a szitu apró kis célzásokat is elejtettem. Persze csak finoman, játékosan. Ilyenkor mindig felizgultam. Éreztem ahogy nedvesedni kezdek, és néha teljesen eláztam. AKARTAM hogy észre vegye! Azt AKARTAM hogy tudja, érezze milyen nedves vagyok. Egyre egyértelműbb célzásokat tetem, egyszer mellékesen még az oldalt is megemlítettem. És úgy láttam, mintha lassan venné a lapot.

Aznap amikor az utolsó írásbelit is letudtuk, ezt egy kicsit megünnepeltük az osztálytársakkal. Este mikor hazaértem, egy kicsit spicces voltam, felszabadult és jó kedvem volt hogy ezen a részén már végre túl vagyunk. Zsolt nálunk volt, amin kissé meg is lepődtem mert anyu éjszakás volt aznap. A meglepődést hamar felváltotta valami más. Igen a kisördög újra megmozdult, és rögtön éreztem hogy elönt a forróság. Zsolt valami filmet nézett. Egy pár szót beszélgettünk, gratulált hogy túl vagyok az írásbelin, és javasolta hogy ünnepeljük meg és igyunk valamit. Mintha ebben az “ünneplés” szóban lett volna valami… a fantáziám abban a pillanatban meglódult, és bugyim szinte azonnal átázott. Örült ötletem támadt és szinte rögtön tudtam, hogy meg is fogom csinálni.

Mondtam hogy töltsön nekem is egy whiskyit, én pedig felszaladtam gyorsan a fürdőbe. Ledobtam magmaról a harisnyát, és a nedves bugyimat. Levettem a melltartómat is a matróz blúzom alól. De a blúzt visszavettem mintha nem is “történt volna semmi”. A felső gombot azért mindegy véletlenül kigomboltam. Így mentem vissza a nappaliba. Miközben jöttem le a lépcsőn, a miniszoknyám kissé feljebb csúszott mint ahogy illendő lett volna. Zsolt ott állt a lépcső aljában kezében a két pohár itallal. Azt nem tudtam hogy mennyi villan ki belőlem, de az biztos hogy én mindent megtettem, hogy a lehető legtöbbet láthasson, ha akar.

Leültünk a nappaliban. Iszogattuk a whiskyt, beszélgettünk, és közben ment a film. Én először illedelmesen ültem a fotelban, de később megpróbáltam kényelmesebb pozitúrát felvenni. De arra azért figyeltem hogy a fészkelődés közben mind feljebb csússzon a szoknya – természetesen véletlenül – és a puncim is megpillanthassa ha nagyon akarja. És akarta. 🙂 Teljesen egyértelmű volt a helyzet, hogy a miniszoknya alatt nincs rajtam semmi. Közben teljesen semleges dolgokról beszélgettünk. Én ettől ha lehet még jobban felizgultam. Eleinte csak egy-egy “véletlen” mozdulat miatt villant ki a csupasz puncim, de most felhúztam ez egyik lábam, miközben a szoknyám szinte teljesen felcsúszott. Én közben a telómat nyomkodtam, mintha nem is tudnék az egészről. A mondata közepén Zsolt elakadt. Ott ültem előtte matróz blúzban, ami majd kiszúrtak a bimbóim, felhúzott lábbal és kitárulkozó, nedvesen csillogó puncival. Ezen már nemigazán volt mit félre érteni…

Nem is értette félre! Az agyamba még egy pillanatra bevillant hogy iszonyatos őrültséget csináltam. De mikor ott állt előttem keményen ágaskodó farokkal, már tudtam hogy nem fog beárulni anyunak.

Zsoltot is felizgatta a szituáció, hisz be sem fejezte a félbehagyott mondatát, odalépett hozzám, közben kigombolta a nadrágját és elővette keményen ágaskodó farkát. Felemelt a fotelból és úgy állva az ölébe vett. A farkát nekinyomta a lüktető és tocsogó puncimnak. Szinte magától találta meg a helyét. Ahogy belém csusszant én abban a pillanatban elélveztem. Annyira fel voltam izgulva, olyan sokat járt ez már az eszemben, hogy ahogy megéreztem a forró farkát magamban remegve élveztem el. Ő nekitámasztott háttal a falnak, a nyakamat csókolgatta és közben hol lassabban hol gyorsabban mozgott bennem. Éreztem a kemény farkának minden lüktetését. A makkját, ahogy minden lökésnél végigmasszírozza a hüvelyem. A puncim tocsogva, cuppogva fogadta be újra és újra. Éreztem hogy pillanatok alatt újra el fogok élvezni. Ő is egyre gyorsabban lélegzett. A forró lehelete felborzolta a tarkómat. – Élvezz belém! Mondtam neki. Egyre erősebbeket lökött, én szinte vinnyogtam a gyönyörtől. Aztán eldurrant! A forró sperma mint egy gejzír robbant belém, a farka lüktetve és újabb és újabb adagokat lőtt a hüvelyembe. Hangosan élveztem el.

Zsolt egyszer sem csókolt meg közben. Az nem lett volna helyes…

…mindez csak az én kis piszkos képzeletemben történt meg…

Itt ülök a törikönyv felett, és ahelyett hogy tanulnék ilyeneken fantáziálok. A bugyim teljesen elázott, a nunim lüktet. Amíg ezt leírtam háromszor masztiztam, annyira felhúztam magam. Nem tudom mit tennék ha az életben is így alakulna. Tudom, hogy nem is lenne szabad rá gondolom! Hisz az anyám pasija! De ha most belépne az ajtón, biztos nem gondolkodnék egy percet sem! (Éppen ezért remélem, hogy nem jön most haza…)

Kárpótlásul a kitalált sztoriért kattintottam nektek két képet 😉

Rita

7 hozzászólás - “Lefeküdtem anyám pasijával

 1. Hát ez nem semmi,én is szívesen átélnék ilyen szitut,de ahogy olvastam a sztorit egyre keményebb lettem és azt vettem észre hogy folyik az előnedvem:) kész végem van most biztos masztizok vagy 2x.:)))

 2. Be kell vallanom nőként még engem is felizgatott. Átáztattam a nadrágom. Úgyhogy azt hiszem átöltözöm és…

  • mikor beléptel az ajtón halk zene szól félhomàly van csak a gyertya ég te jõssz felém finom mozdulattal àtõlelsz s.a két tenyeredbe fogog az arcom mélyen a szemembe nézel és mêgcsokolsz hosszan làgyan a nyelved puhasàgàt érz a nyelvemen kõzben még csokolsz
   A kezem a hàtad simogatja és bekuszik az inged alá érzed a finom ujaimat ahogy siklanak a gerinceden a szâm màr a fűlednél van és bele sohalytasz hogy megborzongok a nyelvemel vêgig simitom anyakad s kõzben én a nyakad vàllad csókolom a hàtad simitom de mivel a vér forosodik benűnk így nem nézve a gombokat csatokat letépjűk a felsõt ên finoman bekapom a mellbimbod és szopogatod kõzben vadul keresem a szoknyad alat a bugyit hogy hozzàd férjek a nedves kincsedhetsz- letépem s melltartot a tenyeredbe veszem a melled ês simogatom maszirozom abimbokat s a szâdba veszem mâr remegsz érzem hogy minden egyes nyelvcsapàssal merevednek megfele érzed a tested remegését a en heves szivdobogàsom az õlembe veszlek és oda viszlek az âgyhoz leraklak ēs lehàmozom rollad a fekete csipke alsod de a harisnya marad– a melledre boritom egy kis martinit ês kéjesen nyalogatom le – elõszõr a melledrõl majd a hasadrol ês vêgén a puncidrol — kõzben megfordulsz ês leràngatod rollad az alsom ês elõbukkan a mereven àllo farkam amit megsimogatod majd csak egy kicsit vêgig nyalod hogy a gyõngyõzõ csõpeket megkóstoljad érzed hogy vêgig futrajtam a remegês. Ês levândorol a kezem a puncidig keresem a csiklod ami màr annyira feszűl hohy az érintés is maga a kêj de en a szàmal potolom a kezem mivel az ujjaim mâr s huvelyed masszirozzom
   Megérintem a nyelvemel a csiklod majd bele csokolok a puncidba szét huzom a nagy ajkakat ami vêvõrõsen izzanak majd a kisajkak ami ròzsaszin színben tűndõkõlnek ês làtom a csillogó nevező bemenetet amire vàgyom sűrűn vêgig nyalod ês a nyelvem beléd dugom– kõzben úgy fordulsz hogy a farkam ami remeg ês nedvezik simogatod megemelem a herém ês a nyelveddel izgatod a finom puha bõrt egêszen a fenekemig még te nyalod en a heréd szopogatod. A farkam simogatod nêha megszoritod minden szoritàsnâl rá szivod– és êrzem hogy dõl belõlem a gyonyõr nedve
   Majd ràdűlsz és elõszõr làgyan lovagollsz– en a csipõd fogom és emelek hogy tõvig tudjál űlni– majd paskolom a feneked és markolom– te úgy mozogsz hogy a csiklod hozzàd dõrgõljed ami maga a kéj–nagy sohajtal vegsztunk mind ketten

  • Nagyon jó kis sztori !szivesen küldenek fotott hogy mit okoztal !es én leírnám neked hogy elveztetnelek el 🙂

 3. Imàdlak Rita köszike puszi várom a következő leveled és a fotóid puszi!

 4. Nagyon jó sztorit találtál ki isteni a fantáziád drága és fel is sikerült izgatni vele úgy hogy rögtön ki is vertem a farkam a fotóid megint nagyon jól sikerültek amit még egy párszor meg is nézek köszike imádlak puszi a gyönyörű puncidra és bízom benne hogy kapunk még egy pár fotót

Comments are closed.