Kötözős játékok Mr. Grey módra

A múltban szabályok sokaságával igyekeztek keretek közé szorítani az erotikus fantáziák megvalósítását. Ma azonban sorra dőlnek le az évszázados tabuk. Biztos sokan gondoltak mát szembekötős kényeztetésre, vagy hogy odabilincseljék párjukat az ágyhoz.

Ma már semmi kivetni való nincs abban, ha meglepetésként bekötöd a párod szemét és úgy kényezteted, Vagy éppen lekötött kezekkel és lábakkal az intim testrészeiről, nyalod le a csokis krémet. A lényeg, hogy légy ötletes. Hiszen az összes szadomazo termék így lett divatos, valamilyen különleges szituáció okozta öröm kiváltója.

Alapvetően ez is egyfajta szadomazo típus. Csak éppen finomabb csókok, simogatás, vágykeltés kíséretében. Tehát nem kell megijedni tőle, ha valaki ki szeretné próbálni, csak rajta! Nincs benne semmi kivetnivaló.

A népszerű A szürke ötven árnyalata trilógiában is számtalan esetben kerül elő egy selyemsál, nyakkendő, paskoló az élvezetek fokozásaként. Most szeretnénk neked bemutatni a könyv ihlette exkluzív kényeztető sorozat bondage, soft SM darabjait.

Mr. Grey bondage kollekciója

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.