Készüljünk együtt a karácsonyra

A hétvégén szembesültem vele, hogy a nagy bevásárlóközpontok már kipakolták a karácsonyi ajánlataikat. Karácsonyfadíszek, izzók, dekorációk mindenhol…

Az igazán rutinosak ugyan egész évben résen vannak. Figyelik szeretteik megjegyzéseit ki milyen meglepetésnek örülne, és már hónapok óta gyűjtögetik a kisebb nagyobb ajándékokat amikkel kedveskedni fognak az ünnepen. De valljuk be, a legtöbbünk nem így tesz. Sőt valószínűleg sokan nézzük kikerekedett szemmel az őszi napsütésben megcsillanó karácsonyi díszeket, és nem értjük, hogy mi a fenének kell még ezeket kipakolni, és miért kell már két hónappal az ünnep előtt ezt tolni az arcunkba.

De az is igaz, hogy ez a 60 nap nagyon gyorsan elszalad. Ha nem akarunk idén is az utolsó pillanatban ajándékok után szaladgálni, mégiscsak célszerű lassan elgondolkodni rajta, hogy kinek milyen ajándékkal szeretnénk kedveskedni. És talán a beszerzésnek is neki lehet kezdeni.

Mint minden évben, idén is elindítjuk karácsonyi cikksorozatunkat, mellyel azoknak az olvasóinknak szeretnénk segíteni, akik valamilyen erotikus ajándékon török a fejüket. Bemutatjuk az idei év nagy sláger termékeit, és a legjobb erotikus ajándékötleteket, akciókat!

Figyeld az oldalunkat, mert hétről hétre találkozhatsz jobbal jobb tippekkel, amelyek megkönnyíthetik az ajándékozást! Addig is szétnézhetsz régebbi bejegyzéseink között, hátha rátalálsz ott is egy két jó ötletre! 😉