Karácsonyi készülődés Vibrator Infó módra

Tudjuk hogy még egy kicsit korán van, és nem is akarunk senkit “sokkolni” a közeledő ünnepekkel, és az ajándék vásárlással. Viszont szettnénk felhívni a figyelmed, egy nagyon kedves szokásra, ami segít ráhangolódni az ünnepere.

Bő egy hónap múlva karácsony. Létezik egy régi hagyomány, ami az Adventi ünnepkörhöz kapcsolódik. ez pedig az Adventi Naptár. A hagyomány az 1900-as évekbe tekint vissza, ami szerint december 1.-től karácsonyig, minden nap valami kis aprósággal lephetjük meg szeretteinket. A naptár minden egyes ablaka valami kis meglepetést tartogat, és ahogy közeleg az ünnep minden nap kinyithatunk egyet egyet.

Ha szeretnél te is ilyen meglepetéssel kedveskedni párodnak, (persze nem a hagyományos, hanem az erotikus kivitelben) akkor neked ajánljuk az alábbi termékeket. December 1.-től minden nap egy egy erotikus meglepetéssel tudsz kedveskedni.

Adventi készülődés, erotikus Adventi naptárakkal

24 részes Adventi naptárcsomag

Adventi naptár csomag

Adventi naptár csomag

24 részes, különleges Adventi csomag, mely minden nap más-más izgató meglepetéssel látja el a párokat! Teljenek az Ünnepi előkészületek is stresszmentesen, forró, tüzes hangulatban az Adventi csomagnak köszönhetően!  A számozott kis zsákok felakaszthatóak a mellékelt kötélre és mindegyik valami kis erotikus, pajzán meglepetést rejt.
Ki tudja ma épp mit rejt a kis zsák: szex-játékszer, masszázsolaj, szexi ruha, fehérnemű, síkosító, óvszer, stb.

TIPP:  a kötél és a kis zsákocskák évről-évre újra felhasználhatóak. Jövőre akár saját készítésű meglepetéseket is rejthetsz beléjük.

Óriási Adventi naptár (kétféle méretben)

Adventi naptár

Adventi naptár

Adventi naptár, mely minden nap más-más izgató meglepetéssel látja el a párokat! Kemény papírból készült, színes képpel az elején és 24 kis ajtóval, melyek mindegyike valami kis erotikus, pajzán meglepetést rejt.  Ki tudja ma épp mit rejt a kis ablak: DVD, masszázsolaj, szexi ruha, síkosító, játékszer, stb…

Adventi csoki naptár

Adventi csokinaptár

Adventi csokinaptár

Különlegesen édes, étvágygerjesztő finomság, Advent mind a 24 napjára. Az ablakok egy-egy tejcsokis erotikus huncutságot: puncit, cicit, péniszt, stb. rejtenek magukban. A termék kakaótartalma min. 35%, nyomokban diót és mogyorót is tartalmazhat. A naptár mérete: 25 x 25cm. A csoki: 75g.