Karácsonyi ajándékvásárlás – TE hogy állsz vele?

Lassan finisbe ér a karácsonyi ajándékvásárlás. Sokan már kipipálhatják, de sokkal többen vannak (vagyunk) olyanok, akik még nem lélegezhetnek fel. Őket pedig egyre jobban szorítja az idő. Nagyon sokan fordulnak ilyenkor az Internethez, és  próbálják webshopokból beszerezni az ajándékokat, hisz ez egy kényelmes, időtakarékos megoldás. Internetes rendeléseknél egy dologgal azonban mindenképpen számolni kell. Mégpedig a szállítással. Általában a leggyorsabb webáruházak egy munkanapon belül vállalják a csomagok kiszállítását. De sajnos a kiszállítást sok minden befolyásolhatja. A posta és a futárcégek sokkal leterheltebbek ebben az időszakban, így előfordulhatnak csúszások a kézbesítésben.

Erotikus webáruház partnereink, szintén egy napos szállítással vállalják a raktárkészletes termékek kiszállítását, de így az ünnepi finisben, érdemes legkésőbb december 20. 16:00 óráig leadni a rendelésed. Ha minden flottul megy, akár a csütörtöki rendelés is megérkezhet péntekre, de ezt csak végső esetben ajánljuk!

Rendelj partner webáruházainkban, csempéssz egy kis erotikát a karácsonyfa alá! A raktárkészletes termékeket egy munkanapon belül megkaphatod, és 12.000 Ft felet ingyenesen kiszállítják a csomagod!

Tipp: Keresd a raktárkészletes termékeket, hisz azokat azonnal kézbesíthetőek. Így csomagod 100%-ig megérkezik karácsonyig.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.