jön… jön… A Sötét Ötven Árnyalata

Februárban érkezik a “A szürke ötven árnyalata” film folytatása, “A sötét ötven árnyalata“.

Habár a történet első része nem igazán nyűgözte le a kritikusokat, sőt nézők nagy részét sem, mégis szépen hozott a kasszába. világszerte 570 millió dollárt kaszált a film. Így szinte egyenes út vezetett a második részhez, melyben tovább bonyolódik a dúsgazdag  Christian Grey és Anastasia Steele kapcsolata.

Jó hír a rajongóknak hogy már nem kell sokat várniuk. A film február 10.-én debütál az USA-ban, és hamarosan a magyar mozik is vetíteni fogják. Az igazi “keményvonalas” fanatikusoknak még egy jó hírrel szolgálunk!

A film ihlette “A Sötét Ötven Árnyalata” szexjáték kollekció teljes szériája megvásárolható a Szerelmi Játékok webáruházában! Hogy ne csak a moziban élhesd át az izgalmakat!

A “Sötét Ötven Árnyalata” sorozat darabjai egytől egyig kiváló minőségű, luxus kategóriás szexjátékszerek. Minőségi alapanyagokból, letisztult formavilággal. Természetesen a kollekció minden darabja a film hangulatát hivatott felidézni. A sorozatban – csak úgy mint az első szériában – vibrátorok, popsi izgatók, szemkötők, kötözős játékszerek, és paskolók kaptak helyet.

Íme itt a film legújabb trailerje