Fütyi parádé – valósághű szeretők

Az új RealistixXx család kisebbik tagjával már találkoztam, a tapasztalatomat itt olvashatjátok. A pénisz család 15- 28 cm között érhető el, mindenki ízlésének és vágyainak megfelelően. Most csokorba gyűjtöttem őket!

Az I. számú versenyzővel jó barátságot kötöttünk. 🙂 Csupán a dildó kézben tartása/maradása okozott kisebb macerát. Bátran ajánlom kezdőknek, tiniknek, mivel méretéből adódóan nem fog birkózásra torkollni a dolog és az első szárny próbálgatások során ha kellő vállalkozókedvet érzel magadban, ez egy olyan formája ami biztonságos. 😉 A II. számú versenyzőnk 17 cm-es méretével a kistestvéréhez hasonlóan szintén azokat a lányokat, nőket célozza meg, akik a normál méret kedvelői. Hogy mit értek normál alatt? Semmiképp sem az abnormális gigászi méreteket. 🙂 Arról nem is beszélve, hogy bordázottabb, ami plusz ingert ad. A III., még szintén a kisebbek családjába tartozik. Itt már nagyobb a herék kialakítása és 19 cm- ével könnyebb a kézben tartása is. Méretükből és anyagösszetételükből adódóan masszív  és tömör dildók, szó szerint TÖMÖR GYÖNYÖR. 🙂

KEZDŐKNEK: Az első három családtagot azoknak ajánlom, akik a zökkentőmentes együttlétek alatt szeretnének bevonni egy szexjátékszert, és nem a mérettel akarnak bajlódni, vagy most ismerkednek a dildók adta lehetőségekkel. Akik a biztonságra mennek, mindenképpen próbálják ki,a  mohóbbak legyenek, türelemmel, őket sem felejtették el a tervezők!

A következő pár tag már a KÖZÉPHALADÓKNAK ajánlott. Itt már odafigyeltek a vonalvezetésre is: a IV. fütyi (Álló pénisz IV.) kialakítása számomra azért is szimpatikus, mert hajlékony és mivel hasonló méretekkel volt szerencsém találkozni az évek alatt, így nem okozna döbbenetet a 20,5 centijével. A jövőben beszámolók a vele való találkozómról. Az V. fallosz számomra kevésbé kívánatos. Ekkora méretnél nem csak a szélesség, de a hajlékonyság is fontos szerepet kell, hogy játsszon, azonban ez ennél a terméknél hiányzik, illetve a bordázást is túlzásba vitték. Aki mégis a nagy, de tömör (mű)hímtagra vágyik vágjon bele és jelentkezzen! 🙂 Nagy kedvencem a tapadó korongos “fütykös” (Valódi, natúr pénisz). Mind méretben és kialakításában számomra tökéletes! Belegondolva….amikor a párom távol van külföldi küldetése miatt és egy-két túlfűtött hangulatú üzenetet váltunk, megesik, hogy nem bírok magammal és lovagolhatnékom támad. 🙂 A középhaladó kategóriába azért került, mert kisebb torna gyakorlatra van szükség a maximális élmény eléréséhez!

HALADÓKNAK: a VII. (Közepes dildó) hímtag látványban mindenképpen realisztikus, hiszen rózsaszínes makkja van, azonban, hosszában semmiképp sem kiemelkedő, viszont a szélessége annál inkább. Szintén tapadókorongos, viszont olyanok próbálják ki, akik kellőképpen rugalmasak és tágulnak. Csalódást biztos nem fog okozni. Szintén ebbe a kategóriába esik a VIII. tag: látványos, rózsaszínes, életszerű és VASTAG. 🙂 A következő egy hancúrléc. Szó szerint, ugyanis a maga 26 centijével a nagy méreteket kedvelőknek mennyei magasságokba képes röptetni. A makk rész hangsúlyosan kialakított,  így kisebb nunival rendelkezők semmiképp se próbálják ki! És a legnagyobb falat a 27,5-28 cm giga pénisz. Ehhez szerintem nem kell kommentárt fűzni.

MINDEN ESETBEN FONTOS A FOKOZATOSSÁG. Ez az élet minden területére igaz! Az jó, ha vállalkozó kedvű vagy és nem viszolyogsz az újtól. Viszont kell egy átmenet, hiszen nem lehet egyből nagyot durrantani. Ahhoz, hogy a lelked és a tested is kéz a kézben tudjon haladni az élményszerzések során vedd fontolóra, hogy mi fontos számodra, mi szolgálja az igényeid. Tedd fel magadnak a kérdést: “ha a nagy méreteket kedvelem melyik lenne az ideális számomra?” “mekkora a puncim mérete?” “képes vagyok elég nyitott lenni önmagam felé és szeretni magam, hogy kipróbáljak egy dildót?” “a párommal vagyok olyan jó kapcsolatban, hogy bevonjuk egy “harmadik felet”?!

Divatos a kifejezéssel élni, hogy  fontos az önismeret, de ehhez a területhez is hozzá tartozik, hogy hol húzódnak meg a határaid és hol érnek véget a vágyaid. Sok sikert és kellemes élvezetet!

6 hozzászólás - “Fütyi parádé – valósághű szeretők

 1. Nem tudom mennyire tenne jót az egómnak, ha az asszony hazaállítana egy ekkora műpénisszel! Valahogy kicsinek érezném magam.

  • Hát én is valami ilyesmitől tartok. Lehet hogy nem mondja de attól még belül esetleg zavarja? Nem tudom. De az biztos hogy egyre jobban izgat az az óriás! 🙂

 2. Lehet hogy én a bevállalósabb fajtába tartozok, de legszívesebben azt az óriást kapnám el! Még sosem volt dolgom ekkorával, de izgató az ötlet. Bár a párom nem tudom hogy örülne e neki.

  • Evvel semmi baj! Ne félj felvállalni magad előtte, hiszen a párod! Mondd el neki a vágyaid, és azt is, hogy szeretnéd bevonni a kis “harcost”. 🙂 Ha úgy érzed egyből belecsapnál a lecsóba, hajrá! 🙂
   Reméljük, megosztod velünk az élményeid!

   • Még sosem volt ekkora farokkal dolgom, és jó lenne megkóstolni. 🙂 A méretével biztos nem lenne gondom, de a páromé jóval kisebb, és lehet hogy rosszul érezné magát ezért.

Comments are closed.