Fleshlight Girls művaginák

A Fleshlight Girls műpuncikról már sokat olvashattál nálunk. Ugye, ez az a világszerte ismert művagina sorozat, amit pornócsillagokról formáznak, így külsőre megszólalásig hasonlítanak a filmekből ismert, és sokszor áhított puncikra. Mindezen túl a FELSHLIGHT név a garancia arra, hogy ezek tényleg nagyszerű minőségű, élethű anyagból készülő kényeztetők.

De a külső megjelenés igazából csak hab a tortán, a lényeg a masztrubátor belsejében található. A művaginák belső struktúrája, és az állítható vákuumos hatás az amitől ezek a kényeztetők igazán egyediek, és igazán élethű élményt biztosítanak.

Mivel hazánkban is egyre népszerűek ezek a kényeztetők, és itthon is egyre több modell kapható belőlük, eljött az idő hogy bemutassuk a nálunk jelenleg elérhető FLESHLIGHT Girls kényeztetőket. Eddig a különböző modelleket leginkább csak külső különböztette meg, de mostantól nem csak a műpuncik megjelenése az egyedi, hanem az okozott élmény is.

FLESHLIGHT Lotus vagina

A lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja. Nagyon sokáig csak ezzel a belső textúrával lehetett megvásárolni itthon ezeket a kényeztetőket.

FLESHLIGHT Dorcel vagina

A Fleshlight Dorcel sorozat különleges, változatos, bizsergető, gömbös – redős – dudoros, belső felszíni kialakítással került forgalomba. Ez a belső struktúra, kizárólag a négy “Dorcel Lány” Anna Polina, Claire Castel, Lola Reve és Valentina Nappi puncijával kapható.

Fleshlight Nicole Aniston Fit vagina

Nicole Aniston-ról formázott kényeztető a különleges Fit struktúrával érhető el.

Fleshlight Stoya Destroya vagina

Stoya-ról formázott művagina, mostantól ezzel a belső struktúrával érhető el. A belső struktúrából kiindulva, igazán vad szexcsatákra lehet számítani Stoyától 🙂

Fleshlight Tori Black Torrid vagina

Újdonságként Tori Black-ről formázott műpunci is új belső kialakítást kapott. Stoya tüskés megsemmisítő vaginája után valószínűleg érzékibb élményekkel szolgálhat Tori finoman barázdált forró puncija.

Fleshlight Riley Reid Utopia vagina

Riley standard Lotus mintázatú puncija után most megjelent az új struktúra. A mintázatot elnézve sokak kedvence lesz Riley tinisen szűk puncija.

A FLESHLIGHT újítása valószínűleg nagyon sikeres lesz hazánkban is. Hisz a változatos belső kialakításoknak köszönhetően minden egyes modell más és más élményt nyújt. Egy érzéki szeretkezés Tori-val,  vagy egy óriási kefélés Stoya “pusztító “vaginájával? Ez most már elérhetővé vált a teljesen egyedi belső struktúráknak köszönhetően.

Már alig várjuk a legújabb FLESHLIGHT lányokat és a legújabb kényeztető vaginákat…

Szemezgess a Fleshlight lányok között:

A Fleshlight Girls kollekció