Fleshlight Girl – Jesse Jane műpunci

Jesse Jane

A texasi születésű, szőke pornós 2002-ben kezdte a szakmát, 1980-ban született. Jesse Jane a didibárban, a Hootersben is dolgozott pár évet, aztán aláírt egy zsíros szerződést a Digital Playgrounddal, és nemzetközi hírnévre tett szert. A világsikert a Pirates pornóverziójának köszönheti, a 2005-ös pornófilm a valaha gyártott eddigi legdrágább pornófilm.

Jesse Jane puncijáról és formázott élethű kényeztető már elérhető hazánkban is.

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely a híres pornódíva, Tori Black ínycsiklandó szeméremajkainak, lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, a lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja.

A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok. Fehér színben készült, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formájú műanyag tokkal. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Jesse még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.