Erotika a Mikuláscsomagba – haladóknak :)

Folytatjuk az erotikus ajándékokról szóló sorozatot. Így november végén a mikulásra koncentrálunk 🙂 , de hamarosan jönnek a karácsonyi ajándék tippjeink is. Az előző mikulásos cikkünkben adtunk néhány ötletet merre érdemes elindulnod, ha szeretnél egy kis erotikát csempészni a csomagba. Az fütyi formájú cukorkával, ehető fehérneművel, vagy pajzán kapcsolatépítő társasjátékkal szinte mindenkinek megpróbálkozhat. Akkor is ha még csak a kapcsolat elején jár, és akkor is ha még csak kísérletezik az erotikus ajándékokkal.

Most a “haladóknak” gyűjtöttünk össze néhány terméket. Azoknak, akik már nem “ijednek” meg attól a  gondolattól, hogy egy erotikus fehérneművel vagy akár egy szexjátékszerrel kedveskedjenek párjuknak.

Erotikus ajándékötletek Mikulásra!

Igazi csajos ajándék a Screaming Lipstick – rúzsvibrátor

Aprócska, rúzsnak álcázott minivibrátor. Könnyedén elfér a csokik között a mikuláscsomagban, mint ahogy párod táskájában is diszkréten fog meglapulni. Pár ezer forintos árával pedig igazán pénztárcabarát meglepetés. De választhatsz a szempillaspirál, vagy a golyós dezodor formájú Screaming kényeztetők közül is

Screaming Lipstick - rúzs vibátor

Plüss bilincsek különböző színekben

Bilincseld kedvesét az ágyhoz, a székhez vagy akár a radiátorhoz és kényeztesd kedved szerint!

Nem is sejted mennyien szeretnék kipróbálni a “szoft” kötözős játékokat. Ennek legkedveltebb eszköze a plüss bilincs. Az erős fém bilincsek puha, színes plüss borítást kaptak, hogy alkalmas kellékei legyenek a “gyengéd erőszaknak”. A kulcson kívül, kézi kioldóval is rendelkeznek, így igazából csak az illúzióját keltik a kiszolgáltatottságnak, hiszen bármikor könnyen meg lehet tőlük szabadulni.

Plüss bilincsek

6 részes Ünnepi csomag (Bodywand)

Maradjunk egy kicsit kötözős játékoknál. Hisz a jófiúk, és jókislányok csokit kapnak a mikulástól. A te párod biztos mást érdemel! 🙂 A hat részes ünnepi csomag kifejezetten a rosszkislányok, rosszkisfiúk részére lett összeválogatva. Tatalma:  Bodywand – mini masszírozó vibrátor, mikulássapka, szatén szemtakaró, női tanga, cirógató, ágyhoz kötöző, bársony szett,  és természetesen minden az ünnephez illően csupa piros színben! 🙂

Ünnepi 6 részes mikulás szett

Virgács helyett paskoló

És ha már a rosszkislányoknál, és rosszkisfiúknál jártunk, akkor bizony ők virgácsot kapnak. De az azért nem túl elegáns. Még szerencse hogy erre is gondoltunk. Virgács helyett tudjuk ajánlani az erotikus paskolókat.

Szürke Ötven Árnyalata paskoló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.