Élvezz zenére! OhMiBod Club Vibe 3.OH

Egy újabb taggal bővült a bugyiba rejthető, titkos kényeztetők családja. Az OhMiBod ClubVibe vibrobugyiknak ez a harmadik verziója. Az OhMiBod Club Vibe 3.OH!

Az OhMiBod kényeztetőkről már olvashattál a blogunkban, most a legújabb családtagot szeretnénk neked bemutatni. Az OhMiBod Club Vibe vibrobugyik különlegessége, hogy  a zene, a hangok ritmusára képesek rezegni. Így teljesen egyedi kéjélményben lehet részed. Az anatómiailag tökéletesen formált, maximálisan bőrbarát anyag felhasználásával készült csiklóizgató, ultra-vékony kialakításának köszönhetően tökéletesen idomul a test vonalához és szinte észrevétlenül lapul meg a fehérnemű alatt. Így csak a fantáziád, és a vérmérsékleted szabhat határt hogy mikor és hogyan veted be ezt az izgalmas szexjátékot. Használhatod az utcán, vagy akár szórakozóhelyen, ahol a zene ritmusára élvezhetsz!

A vibrobugyi 5 előre beprogramozott vibrációs ritmust ismer, de a zenei vezérlés (vagy a környezeti hangok hatására) a ritmusképek száma korlátlan! Reagál a párod hangjára, vagy a kedvenc zenéd ritmusaira. A csiklóizgató vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik, mely egyben a mikrofont is tartalmazza.

A 3.OH verzió kompaktabb, és kényelmesebb lett az elődjénél. Nagyobb hatótávolsággal rendelkezik, és már a távirányító is akkumulátoros. Tehát az elemeket teljesen el is felejtheted!

Tulajdonságok:
– bőrbarát anyagok
– anatómiailag tökéletes forma
– újratölthető akkumulátor
– vezeték nélküli hang vezérlés
– akár 6 méteres távolságból is irányítható
– erős, de halk motor
– USB – ről újratölthető a termék és a vezérlő is
– akár 1 órányi folyamatos üzem, 1 – 1,5 óra töltéssel
– méret: 7,6 x 3,5 x 1,6cm
– tömeg: 29g
– 5 beépített, válaszható, vibrációs ritmus

A csomag tartalma:
– tölthető vibro – bugyi (zenei vezérléssel)
– fekete csipke tanga (egyenméret: S – L), ahová a vibrátor behelyezhető
– USB töltőkábel
– vezeték nélküli, hangfelvevős, tölthető távirányító
– diszkrét tárolótok