Egy hét múlva karácsony!

Mához egy hétre a legtöbb magyar családhoz megérkezik a Jézuska! Karácsonykor minden éveben ajándékokkal kedveskedünk szeretteinknek. Az előrelátóbbak , már hónapok óta készülődnek, apránként megvásárolgatják a meglepetéseket. De valljuk be a legtöbbünk nem ilyen. A rohanó hétköznapokban, a mindennapi hajtás mellet egyre kevesebb embernek jut erre ideje, energiája, kedve.

Én személy szerint – és gondolom sokan vannak még így – nem igazán szeretek vásárolni. Üzletről üzletre rohangálni, hogy mindent beszerezzek. Nem szeretem a tömeget, a sok tolakodó és türelmetlen embert. Ha egy mód van rá az ajándékvásárlást is szeretem az Interneten megoldani. Az internetes vásárlásnak a sok előnyén kívül van egy hátránya, amivel ilyenkor már mindenképpen számolni kell. Ez pedig a szállítási idő!

Ebben az időszakban a webáruházak, és futárcégek is a lehető legnagyobb kapacitással működnek, hogy az utolsó pillanatig tudják a vevők kéréseit teljesíteni. Nincs ez másképp partnereink webáruházában sem. Párok ezrei lepik meg egymást Karácsonykor valamilyen erotikus, vagy szexi ajándékkal. Nem is gondolnád hány karácsonyfa alatt bújik meg egy egy szexi fehérnemű, egy izgalmas szexjátékszer.

Már csak egy hét van karácsonyig, így vészesen közeleg az utolsó határidő, amikor megrendelheted az ajándékodat. Partner szexshopjaink december 22. 14:00 óráig leadott és visszaigazolt megrendelések esetén tudják vállalni* hogy a csomagod megkapod karácsonyig. Szóval ha te is szeretnéd meglepni párod valami erotikus és izgalmas ajándékkal, már nem sok időd maradt válogatni.

Néhány hasznos tanács, ha a fa alá keresel ajándékot:

    • Már csak a raktárkészletes termékek között nézelődj.
    • A szállítási opciók közül lehetőleg a házhoz szállítást válaszd, így egy munkanapon belül kézhez kaphatod a csomagod (14:00 ig leadott rendelés esetén)
  • Ha gondot jelent a titkos átvétel, rendelheted a csomagod Pick Pack Pontra. De figyelj, vidékre a szállítási idő 2 munkanap!

Partner webáruházaink várják megrendelésed!

* Kizárólag a raktárkészletes termékekre leadott rendelés, és kizárólag futárral történő szállítás esetén!