Keresés

Wet eszközsíkosítók

Az igazán jó szexnek fontos kritériuma az “olajozott” működés. 🙂 Ez különösen fontos a szexuális segédeszközök használatánál. Ilyenkor általában bővebb síkosításra van szükség, és sokszor nem elég a természetes megoldás. A síkosító nem csupán kellemesebbé, élvezetesebbé teheti a vibrátorok, dildók használatát, de a sérüléskétől is megóv. Szerencsések azok a hölgyek akiknél a természetes síkosítás elegendő. Ellenkező esetben a szexjátékszerek kellemetlen hámsérüléseket okozhatnak. Különösen igaz ez anális játékok esetén, ahol az olajozott működésről minden esetben gondosodnunk kell!

Most szettnénk bemutatni a legújabb síkosító családot, a Wet síkosítókat.

A Wet síkosítók család kiváló minőségű eszközsíkosítók, található közöttük natúr vízbázisú síkosító, a izésített illatosított síkosító, szilokos síkosító, és hűsítő vagy éppen melegítő hatású síkosító is. A síkosítók kiválasztásánál fontos, hogy mindig minőségi síkosítót válasszunk, és az adott játékhoz legmegfelelőbb készítményt.

Nézzük mi a különbség a különböző síkosítók között!

Vízbázisú (vizes) síkosítók

Az egyik legkedveltebb típusú síkosító készítmény. Mint ahogy a neve is mutatja, vízalap, nem hagy foltot, könnyen lemosható. Maximálisan óvszerbarát, bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható, nem károsítja az anyagot. FONTOS megjegyezni, hogy a szilikonból készült szexjátékszerek esetén kizárólag a víz alapú síkosító jöhet számításba!

Szilikon bázisú (szilikonos) síkosítók

A víz bázisú síkosítók egyik hátránya, hogy elég gyorsan besszívódnak, így a síkosító hatás csökken. Ez nem ideális pl. anális játékok esetében. A szilikonos síkosítók nem oldódnak vízben, nem vesztik el nedvességtartalmukat, így sokáig megtartják síkosító hatásukat. Akár zuhany alatt, vagy kádban is használhatóak.

FIGYELEM! Sose használj szilikon alapú síkosítót, szilikonból készült szexjátékszerhez, mert károsíthatja annak anyagát!

Vegyes bázisú (hybrid) síkosító

Víz és szikikon alapú készítmények, melyek egyesítik mindkét síkosító fajta tulajdonságait. Vízben oldódik, így könnyen lemosható, de a szilikon tartalmának köszönhetően sokkal tovább tart a hatása mint a sima víz alapú síkosítónak.