Keresés

ÚJDONSÁG: Tracy's Dog szexjátékszerek

Tracy kutyája (?) kényeztetők

Hogy ez a finoman is szólva bizarr név honnan a fenéből jött, nem tudni. Az viszont biztos, hogy a megjelenése után a  Tracy’s Dog egyik különleges vibrátorát pillanatok alatt elkapkodták Amerikában. Köszönhetően egy ismeretlen nő, meglepően részletes és őszinte értékelésének.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy egy rövid időre elveszítettem az eszméletemet...

A sztoriról a 24.hu hírportál is beszámolt, ahol te is elolvashatod az anyuka teljes véleményét. Ez a játékszer mind a mai napig az Amazon #1 Best Seller terméke a csiklóvibrátorok kategóriájában. Több ezer vásárló csak nem téved! 

Az említett termék a Tracy's Dog vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató volt, ami hazánkban is kapható már egy ideje. Ezen kívül  leginkább a férfi kényeztetői voltak megvásárolhatók Magyarországon. Most viszont szinte a teljes termékpaletta elérhetővé vált, köztük a a csiklóizgatós G-pont vibrátor második generációs - immár távvezérlésű - készülékeivel.

Tracy's Dog - élethű maszturbátorok

Húsos szeméremajkak és rózsaszín csikló! Kell ennél több, ahhoz, hogy megjöjjön a szex-étvágy? Mint ahogy az élethű dildók is rendkívül népszerűek, úgy a férfiak körében is nagyon keresettek az élethű maszturbátorok. Márpedig ha valami élethű, akkor legyen kívül belül az! A Tracy's Dog férfi kényeztetők, pedig éppen ezt adják! [...]

Tracy's Dog Pro2 csiklóizgatós vibrátor

A már említett G-pont vibrátor második generációs modellje, rádiós irányítással. Míg a hüvelyi vibrátor rész kellemesen bizsergeti a G-pontot, addig a rövid karon található szívókorong egyedi, érzéki szívó ingerekkel szopkodja, szívja, bombázza a csiklót! A készülék újratölthető akkumulátorról üzemel, és természetesen 100%-ig vízálló.

Tracys Dog Pro2 vibrátor

Tracy's Dog Uniszex lökő vibrátor

Univerzális kényeztető, ideális Nőknek és Férfiaknak egyaránt! 2in1 dupla kényeztető, prosztata vibrátorként használva a külső rezgő kar a gátat és a heréket izgatja, a hölgyeknél pedig a csikló kényeztetésért felelős. A vibrátor a rezgésen kívül 10 fokozatú lökő mozgással kényezteti a prosztatát vagy a G-pontot. Könnyedén, vezeték nélküli távirányítóval vezérelheted, így átadhatod partnerednek az irányítást, megfűszerezve az intimitást!

Tracys Dog 2in1 lökő vibrátor

Tracy's Dog pulzáló G-pont vibrátor

Egyenes út a G-pont orgazmushoz! Egyedülálló lüktető impulzus hullám technológia! Akár 4500 impulzushullám percenként, mely intenzíven bombázza a G-pontot! Semmihez sem fogható ingerek, közvetlenül az adott pontra irányítva és extra ráadás bizsergető vibráció!

Tracys Dog G-pont vibrátor

A teljes Tracy's Dog kínálatot megtekintheted és megvásárolhatod a Szerelmi Játékok Webáruházában. A rendelésed már másnap meg is kaphatod!