Keresés

Újdonság: Adrien Lastic szexjátékszerek

Időről időre próbálunk újdonságokkal szolgálni a hazai erotika piacáról. A hetekben jelent meg a magyarországi szexshopok, webáruházak “polcain” az Adrien Lastic szexjáték sorozat. Most ezekből a termékekből szemezgettünk neked.

Az Adrien Lastic egy fiatal, és feltörekvő márka, amely egyesíti a prémium minőséget, a legmodernebb formaterveket, az innovatív megoldásokat, és a megfizethető átrakat. Azt a célt tűzték maguk elé, hogy a legjobb ár-érték arányú kényeztetőkkel jelnejen meg az erotika piacán. Megfizethető kényeztetőket gyártanak, de arra törekednek, hogy ez sose menjen a minőség rovására. A legújabb technológiákat, a modern formákat és a vidám színeket ötvözik termékeikben.

Adrien Lastic Symphony

Adrien Lastic Symphony Wand

Nagy divatja lett hazánkban is a “masszírozó vibrátoroknak” (Wand) Ezek átlagában nagyobb méretű, hangsúlyos masszírozó fejjel rendelkező kényeztetők. Alkalmasak “sima” masszírozásra, de az erogén zónákat ingerelve (szeméremdomb, szeméremajkak, csikló) intim örömszerzésre is.

Adrien Lastic Symphony Wand – akkus, masszírozó vibrátor

A Szimfónia (Symphony) névre keresztelt Adrien Lastic masszírozó is ebbe a kategóriába tartozik. Ez a multifunkciós masszírozó feszültségoldóként működik a teljes tested számára. Lassan vezesd végig a masszírozó fejét a nyakadon, a válladon és végig a gerinceden. A hosszú nyele és a flexibilis feje segítségével könnyedén elérheted tested bármely pontját. (De természetesen a partnered is segítségedre lehet.) Miután megnyugtattad a fájó izmaidat, tovább is haladhatsz, a puha rózsaszín fejet a combjaid közé csúsztatva…

A bársonyosan puha szilikon fej különösen jól síkosítható, vízbázisú síkosítóval párosítva különlegesen sikamlós élményben lehet részed. Természetesen a masszírozó teljesen bőrbarát anyagokból készül, így az érzékeny bőrűek is nyugodt szívvel alkalmazhatják a legintimebb helyeken is.

A masszírozó 10 különböző rezgésmintát ismer. Akkumulátorral rendelkezik, így elemekre sincs szükség. 90 perc töltéssel eléri a teljes kapacitását, mely akár 40 perc folyamatos működést is lehetővé tesz. A kényeztető tartozéka egy USB töltőkábel ami segítségével számítógépről, laptopról tudod a készüléket feltölteni. Tovább kapsz egy szatén táskát is, a diszkrét és higiénikus tároláshoz.