Keresés

Tuti tipp! Örök favorit, a fehérnemű

Fehérnemű, az igazi Jolly Joker!

Karácsonykor jó adni és jó kapni. Ez különösen igaz, ha erotikus fehérneműt szeretnél ajándékozni párodnak. Nincs az a nő, asszony, lány aki ne örülne egy igazán vadító szexi fehérneműnek. Amiben dögösnek, csábítónak, és igazán nőnek érezheti magát. És amint elcsendesedett a ház, párod izgatottan fogja magára ölteni a vadonatúj szexi fehérneműjét, hogy meghálálja neked ezt a csodálatos ajándékot!  (Hiszen jó adni és jó kapni…)

Szóval ezzel az ajándékkal biztos hogy nem fogsz mellé fogni. Meglepheted szolidan erotikus, vagy akár "kurvásan" dögös fehérneművel is, csak tartsd a szemed előtt a párod ízlését is. Válassz olyat ami mindkettőtök ízlésének bejön.

PENTHOUSE fehérneműk

A kollekció termékei a klasszikus és a modern dizájn keverékét alkotják, ami a PENTHOUSE-t tökéletessé teszi minden nő számára. Minden PENTHOUSE fehérnemű fényűző, fehér/arany dobozban érkezik, és exkluzív üdvözlőkártyával van ellátva. Tedd különlegessé az ajándékozást a PENTHOUSE fehérneműivel!

Szexi PENTHOUSE fehérneműk

Csábító Cottelli Collection modellek

Több mint 25 évvel ezelőtt a Cottelli Collection létrehozott egy új divatirányzatot és azóta igazi bestseller-ré vált az erotika szektorban.

Exkluzív fehérneműk az extravagáns nőknek – ez az, amit a népszerű Cotelli Collection képvisel. Kiváló minőségű kollekció nőknek, akik különböznek és szeretnék is megmutatni ezt! Extravagáns és szexi, romantikus és játékos és kifinomult–a Cottelli Collection a tökéletes fehérnemű minden nő számára.

Cottelli Collection

Dögös cicaruhák, harisnyaruhák

A cicaruha a legtöbb férfi szerint a legszebb viselet. A harisnyaruhák kifejezetten ágcsatákhoz valók. a lábuk között nyitottak, így le sem kell őket venni szex közben. Kifejezetten kellemes árfekvésűek, és mivel rendkívül rugalmasak, így általában a méret kiválasztásánál sem szokott gond lenni.

Mi az a cicaruha?

Cicaruha, vagy testharisnya, vagy harisnyaruha. Általában ezeket a kifejezéseket használják és ezek mind egy erotikus fehérneműt takarnak. Erotikus fehérnemű, tehát egyetlen egy célja van: Szexinek lenni, elcsábítani, felizgatni, és egy őrült nagyot szexelni! [...]

Ami fehérnemű vásárlásnál esetleg gondod okozhat, az a megfelelő méret kiválasztása. De erre is van megoldás! Nézd meg párod kedvenc fehérneműjének méretét, az segítségedre lehet a választásnál.

Erotikus fehérnemű szettek, babydollok, fűzők, tangák a Szerelmi Játékok Webáruházából.