Keresés

Szex a padon...

Ezer éve nem voltam Abádszalókon, legutoljára még talán Pisitvel. Hogy ez megint hogy jutott eszembe? Készülődés a karácsonyra, nagytakarítás, pakolászás. A kezembe akadt egy olyan CD, amin nem tudtam mi van. Beraktam a számítógépbe, hát régi fotók voltak. Ezer éves képek, egy réges-régi nyaralásról.

Az akkori barátommal, néhány napot a Tiszán töltöttünk. Az első pár napot egy barátunk meghívására egy kis Tisza parti faluban, a hétvégi házukban. Itt szép kis társaság gyűlt össze, az ilyenkor szokásos programmal. Napozás, fürdés, bográcsozás, bulizás, éjszakai nudizás... Kellemes hétvége volt.

Vasárnap mindenki indult haza, de mi Pistivel tovább indultunk Abádszalókra. Eleve úgy terveztük, hogy megtoldjuk a hétvégét néhány nap közös pihenéssel.

Már reggel is nagy volt a hőség. A kocsi ablaka lehúzva, szólt a zene, a meleg szél borzolta a hajamat. Nagyon jó kedvem volt,  egyrészt az elmúlt hétvége, másrészt az elkövetkezendő napok miatt.  Már a kocsiban nagyon be voltam sózva. Előző este hatalmasat szexeltünk a sátorban, és még mindig ennek a hatása alatt voltam. A többiek pár méterre voltak tőlünk, látni ugyan nem láttak minket, de mindent hallottak. Márpedig az is elég lehetett, mert igazán fogtuk vissza magunkat. Ahogy eszembe jutott, hogy miket műveltünk tegnap este, és hogy utána milyen szemmel néztek rám Pisti barátai, érzetem hogy megbizsereg a puncim és elkezdtek nedvesedni.

Egy lenge nyári szoknyában voltam, az ülésem hátra döntve, a lábam az ablakban. Elkezdtem simogatni a combom, szinte teljesen önkéntelenül. Igazából az egész csak akkor tudatosult bennem, amikor a puncimhoz értem. Persze akkor már nem hagytam abba! A puncim már úgyis nedves volt addigra. Először csak be-be nyúltam a bugyimba, majd félrehúzva simogattam a puncimat. Először csak csiklómmal játszottam, majd bedugtam az ujjaimat is. (Alapvetően csikló-érzékeny vagyok, de imádok úgy masztizni, hogy miközben a csiklómat izgatom két vagy három ujjal ujjazom magam.)

Egy idő után csak útban volt a bugyim és ledobtam. Pisit igazából csak ekkor vette észre hogy mit is művelek ott mellette. A szeme felcsillant, de nem "szólt" közbe, hagyta hogy kényeztessem magam. A szoknyám felcsúszva a derekamra, a lábam nagy terpeszben. Addigra már két ujjamat kevésnek találtam, így hárommal ujjaztam magam, miközben a másik kezemmel a csiklómat izgattam. Közben falvakon gurultunk keresztül, majd magunk mögött hagytuk az alsóbbrendű utakat, és kiértünk a főútra. Itt már nagyobb volt a forgalom. Mi is előzgettünk, minket is előztek, sőt hogy egy-egy nagyobb autóból imán be is lehetett látni, de ez már akkor nem érdekelt. Három ujjam cuppogva járt bennem, egyre és egyre mélyebben. A csiklómat is gyorsabban dörzsöltem, míg hatalmasat nem élveztem. Mindezt persze Pisti vezetés közben figyelemmel követte a szeme sarkából.

Miután kielégültem, lenyalogattam az ujjaimat, aztán átnyúltam Pisithez. A farka természetesen keményen ágaskodott. Kiszabadítottam a nadrágból, és elkezdtem simogatni, verni. Forrón lüktetett a kezembe. Legszívesebben azonnal beleültem volna, de erre helyszűke miatt sem volt megoldható. Úgyhogy kikapcsoltam a biztonsági övet, az ölébe hajoltam a számba vettem a kemény farkát, és leszoptam, miközben ő vezetett.

Így érkeztünk meg Abádszalókra. Nem tudom mostanában mi ott a helyzet , de akkoriban hatalmas nyüzsi volt egész nyáron. Rengeteg fiatal, hatalmas baráti társaságok, minden teraszon, kocsmában szólt a zene, a part pedig egész éjjel tele bulizó emberekkel. Ma már nem biztos hogy szeretném ezt a nyüzsgést, de akkor nagyon bejött.

Egy olcsó hotelben szálltunk meg. Volt egy franciaágyas tetőtéri szobánk (jó meleg), meg egy hozzá tartozó fürdőszoba. De ez nekünk pontosan megfelelt. Úgyis csak aludni meg szexelni szándékoztunk haza térni. A vasárnapi napunk eléggé light-osan telt. A két napos bulizás megtette a hatásást. Napközben a strandon voltunk, délután megpróbáltunk aludni egy kicsit a dög meleg szobában, este meg lenéztünk a partra, felmértük a terepet. Akkoriban Abádszalókon az egész nyár egy egybefüggő hétvége volt. Mindegy melyik nap mentél le a partra, ott mindig tömeg volt. Így volt ez vasárnap esete is. Ittunk pár sört, meg néhány felest, de viszonylag hamar haza mentünk.

Másnap sokáig aludtunk. Aztán délelőtt strand, délután egy ki szex, pihi, aztán estefelé ismét elindultunk. Most nem terveztünk korán haza jönni. Igazából az egész nap izgalmasan telt, így estére már kellőképpen be voltam indulva. Elhatároztam, hogy meglepem a barátomat. Azt a lenge kis nyári miniszoknyát vettem fel, amit Pisti nagyon imádott. Annyira rövid volt, hogy folyamatosan ügyelni kellet ne villantsál bugyit. És mivel most egyáltalán nem volt kedvem erre figyelni, inkább nem is vettem fel! Bár Pisti már régóta rágta a fülem ezért, még sosem csináltam ilyet. Neki nem szóltam, legyen csak meglepetés!

Alig indítunk el a szobából, elkapott a bizsergés. Sosem mentem még így ki az utcára, és nagyon felizgatott. A lépcsőn összefutottunk pár sráccal. Mi mentünk le, ők jöttek fel. Láttam hogy kikerekedik a szemük. Azt nem tudtam hogy ez csak az extra rövid szoknyának szól, vagy annak hogy megpillantottak valamit, de nagyon jó érzés volt. Kicsit szégyenlős, de nagyon izgi. Éreztem hogy kezdek nedvesedni...

A sétáló szokás szerint tele volt emberrel. A szellő szabadon járt combjaim között, simogatta a nedvesedő puncimat, és meg meg libbentette a szoknyámat. Féltem is hogy meglátnak, de egy kicsit legbelül izgatott is ez a lehetőség. Lementünk a partra, vettünk egy fagyit és leültünk egy padra. Nem a legforgalmasabb részen, de azért szép számba jártak arra emberek. Ekkor villantottam meg a puncimat Pisitnek. Este hét körül lehetett, szóval még igazából fényes nappal volt. Ő nagyrészt takart az emberek elől, én pedig felhúztam a lábam a padra. Szabad belátással a szoknyám alá és a nyitott combjaim közé. A szava is elállt amikor megpillantotta a nedvesen csillogó nunimat. A foglalkozás elérte célját, sikeresen felhúztam! :)

Az este további részét a parton töltöttük. Jártunk helyről helyre, iszogattunk, szórakoztunk. Pisti egyetlen potya lehetőséget sem hagyott ki, hogy a szoknám alá nyúljon. Ahogy egyre több alkohol fogyasztottunk, úgy oldódtak a gátlások is, Egyre gyakrabban, és egyre veszélyesebben kalandozott el  keze, én pedig egyre kevésbé figyeltem a belátásra. Sőt! Igazából egy kicsit provokáltam is a dolgot.  Egy idő után azt játszottuk, hogy kinéztünk egy srácot valamelyik szomszéd asztalnál, vagy a táncparketten, pultnál. Lehetőleg olyat aki a barátnőjével volt. Én pedig próbáltam úgy helyezkedni - mindegy teljesen véletlenül - hogy beláthasson a szoknyám alá. És persze lopva figyeltük a reakciókat. Ahogy először véletlenül megpillantották a puncimat, nem igazából tudtak másra koncentrálni. Lopva újra és újra engem kerestek, és várták mikor láthatnak többet. Mi persze úgy csináltunk mint akik semmiről sem tudnak.

Nagyon szórakoztató, és persze izgalmas volt. Legalább egy tucat srácnak villantottam meg a nunimat, és biztos voltak egy csomóan olyanok akik még látták. Volt aki csak sejthette, hogy nincs rajtam bugyi, de egy-két srác egyértelműen szembesülhetett vele. ;) Teljesen meglepődtem, hogy ez milyen hatással volt rám. Teljesen felizgultam, a puncim szinte tocsogott. Talán még a combomon is folyt a nedvesség.

Egy idő után elég lett a nyüzsgésből, a zajból, és a különböző kocsmákból összemosódó zenék egyvelegéből, és elindultunk vissza. Már ideje volt levezetni a felgyülemlett izgalmakat! A városban már jóval kisebb volt a forgalom mint annak előtte. A fiatalok főleg a parton buliztak, az idősebbek meg a gyerekes családok pedig már rég behúzódtak. Nem terveztünk mi már semmilyen utcai kalandot, szimplán úgy gondoltuk, hogy haza megyünk és szexelünk egy hatalmasat. A hotel előtt volt egy pad. Leültünk, hogy még elszívjunk egy utolsósó szál cigit. 

Ahogy a padon ültünk, Pisti keze ismét becsusszant a szoknyám alá. Ahogy megérezte, hogy mennyire lucskos vagyok nem türtőztette magát. Felhúzta a lábaimat a padra, és befúrta az arcát a combjaim közé. A nyelve rögtön megtalálta az utat a csiklómhoz. Az egész estés izgalmaktól a puncim duzzadt volt és szinte magától kinyílt mint egy rózsa. Hanyatt dőltem, hátrahajtottam a fejem és élveztem ahogy a puncimat nyalja.

A pad csak pár méterre volt a főutcától, csak egy bokor választotta el. Hallottam ahogy az emberek beszélgetve sétálgatnak. Onnan ugyan nem lehetett oda látni, de ha valaki kilép a szálloda ajtaján az premier plán találja megát a puncimmal. De ez akkor már egyáltalán nem zavart, sőt kifejezetten izgatóan hatott rám. Becsuktam a szemem és csak élveztem a kényeztetést. Pisit nyalta, lefetyelte a csiklómat, miközben a kezével szélesre tárta a puncim, hogy rendesen hozzá férjen. Az egész estés játék megtette a hatását, egy percen belül hatalmasat élveztem. Beharaptam a szám szélét, úgy próbáltam magam tartani nyögéseket.

Még szinte magamhoz sem tértem, megéreztem Pisti kemény farkát, amint belém csusszan. Akadálytalanul siklott a nedves puncimba. Szélesre tárta a combjaimat, és keményen lekezdett kefélni. A pénisze cuppogva járt bennem ki-be, miközben emberek folyamatosan jöttek-mentek tőlünk másfél méterre. Az egyik kezével be kellet fognia a számat hogy ne halljanak meg minket.

Egy kis idő után Pisit felállt, mert a térdét teljesen leverte a betonon :D Leült a padra, én pedig az ölébe ültem. A farka rutinosan találtam mega helyét a pinámban. Lovagoltam rajta, ő  pedig közben  felhúzta a pólómat és a szájába vette a mellbimbómat. A kezével a melleimet simogatta, miközben felváltva nyalogatta, szopogatta a bimbóimat. Éreztem, hogy hamarosan újra el fogok élvezni. Egyre gyorsabban mozgattam a csípőmet, egyre nagyobbakat löktem vele. Éreztem, hogy a farka megfeszül bennem, és lüktetve telespriccel a forró spermájával. Ebben a pillanatban én is elélveztem. A számat most nem tudta befogni, így egész biztosan hallották az egész utcában az orgazmusomat. Gyorsan felpattantam, a farka kicuppant a puncimból, és nevetve szaladtunk be hotelba, fel a kis tetőtéri szobánkba. (Mi? Ott sem voltunk!)

Még egy éjszakát töltöttünk Abádszalókon. Másnap is lementünk a partra, de az este már sokkal szolidabb volt. Szex persze volt, de csak a szobában. Lehet hogy sokak számára ez nem tűnik nagy "kalandnak", de nekem a "gyerekkorom" egyik meghatározó emléke és mindig szívesen és izgalommal gondolok vissza rá.

És bocs, ha egy kicsit hosszúra sikeredett. :)

Szofi

A pad ;)