Keresés

Reni és a privát Glory Hole party (2. rész)

Ezzel a szorival már régóta tartozom, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok ahogy eredetileg elterveztük. Szombat reggel kaptam egy telefont, ami borította az egész hétvégi programot. Reni már a vonaton volt, de szerencsére össze tudta hozni a barátnőjével a délelőtti talit, így nem kellett neki estig egyedül bóklászni a városban. Én pedig lemondtam a srácokat. Nyomatékosítottam nekik, hogy NEM Reni miatt borult a dolog, nehogy emiatt legyen legközelebb fenntartásuk, ha újra megpróbálnánk. Márpedig újra megpróbáljuk, mert ezt volt Reni kifejezett kérése! ;)

Ezután újabb dolgos hétköznapok következtek. Reni ugyan megbeszélte a barátnőjével, hogy legközelebb is folyt. köv. de addig azért el kellett telnie egy kis időnek. Szeptember végén jelezte, hogy október első felében újra fel tudna jönni. Gőzerővel elkezdtem a szervezést, szóltam a legutóbb beizzított srácoknak, és sikerült még három új jelentkezőt  is kerítenem. köztük egy legendásan nagy farkú srácot, aki. egy igazi szörnyeteget hord a nadrágjában! Egész biztos voltam benne, hogy Reni értékelni fogja.

És eljött a megbeszélt nap. Reni vonata 10 körül ért be, a barátnőjével négyre beszélte meg a találkozót. Így volt jópár óránk. Kimentem elé az állomásra. Reni nagyon szexi volt, harisnya, egy rövid szoknya és egy hosszú kabát volt rajta. A szeme csillogott, de látszott rajta hogy eléggé izgul is. Nem messze lakom, kb negyed óra, húsz perc alatt haza értünk. Közben beszélgettünk mindenféléről, a partit nem hoztuk szóba egy kicsit még kerülgettük ezt a témát.

Otthon rögtön töltöttem egy kis szíverősítőt. Rám egész biztos rémfért, de Renire is. Megmutattam neki a lakást és a rögtönzött "szexkabint" is. Mi a hálószobában leszünk, a többiek pedig a nappaliban. Közte pedig az ODB lap, amin azóta két másik nyílás is kivágásra került. Közülük az egyiken akár egy kéz is beférhetett.

Reni arca kipirult, egyrészt a piától, másrészt a rá váró izgalmaktól. Eddig kerülte a témát, most viszont látszott rajta hogy egyre jobban ráizgul a dologra?

- Hány srác lesz? Tudod már? - kérdezte

- Hatan ígérték biztosra, de lehet hogy jönnek még ketten

- Fúú! Mekkora ribanc vagyok! - Monda egy furcsa mosoly kíséretében. Látszott rajta hogy még ő sem tudta teljes mértékben elfogadni ezt a vágyát, ugyanakkor iszonyatosan felizgult annak a tudatától, hogy nemsokára nyolc kemény fasz fogja megdugni.

Hátulról átöleltem, és belecsókoltam a nyakába. Felsóhajtott, és rögtön éreztem rajta, hogy mennyire be van indulva. Benyúltam a combjai közé. Kiderült, hagy a harisnyája egy combfix. (tudja hogy imádom) a combjának csupasz bőre forrón izzott, bugyija pedig már most egy merő tócsa volt. Azonnal egymásnak estünk. Ledobáltuk a ruháinkat és pár perc múlva már tövig voltam a forró és lucskos puncijában. Eléggé gyors menet volt, de bemelegítésnek pont megfelelő volt.

Tamással 11-re beszéltem meg. Ő lesz a "madame" :) A többiek pedig fél 12-től fognak jönni. Mire megérkezett, Reni gyorsan lezuhanyozott, és elfoglalta a helyét a belső szobában. Az volt a terv, hogy a teljes inkognitó miatt vele senki sem fog találkozni. Még Tomi sem, aki magára vállalta a rendezvény levezénylését.

Tamást is megkínáltam egy itallal, és gyorsan átbeszéltük a folytatást. Egyszer csak Reni keze csusszant át a résen a másik szobából.

- Nem kellene egy főbróbát csinálni? - kérdezte.

Még volt némi idő, intettem Tamásnak, hogy csak rajta. Ő odalépett a lyukhoz, Reni rögtön megragadta a nadrágját, és elkezdte kibontani a sliccét. Amint a farka a kezében volt, már húzta is át a lyukon. Mire én bementem, már mohón szopta Tamást. Renin nem volt semmi más csak egy törülköző, de hamarosan az is leesett róla. Én közben simogattam a cicijét a punciját. Mondanom sem kell, hogy (már megint, vagy még mindig) csöpögött a nedvességtől. Még nem találkoztam ilyen csajjal, aki ilyen gyorsan, és ennyire be tud nedvesedni.

- Vegyél fel egy gumit! - utasította Tomit - Próbáljunk ki mindent rendesen...

Tamás farka eltűnt a lyukon, majd pár másodperc múlva újra megjelent. Most már munkaruhában! Reni lehajolt, és rátolatott. Könnyedén csusszant a puncijába. Hozzá szorította fenekét a falhoz, és élvezte, ahogy egy ismeretlen ember keményen dugja a punciját. Nagyokat nyögött, ahogy Tamás farka járt benne ki-be.

Azért viszonylag hamar kiderült, hogy vannak ennek a "Glory hole"-nak hátulütői. A szopás az rendben van, de keféléshez nem éppen az ideális. Hoztam széket Reninek hogy rá tudjon támaszkodni, és kipróbáltunk más pózokat is. Egyik sem volt túl kényelmes, de ennek ellenére pár percen belül elélvezett. Cuppanva pattant le Tamás faszáról, lehúzta róla gumit és szájjal tette fel a pontot a "főpróbára".

A többi srácot "időpontokra" hívtam. Nem akartam hogy a nagy tumultus miatt kezelhetetlen legyen a helyzet. És természetesen lefektettük a játékszabályokat is. A gumi kötelező, gumi nélkül max Reni forró száját élvezhetik. Kontakt csak a lyukon keresztül. Telefon, fényképező stb. tilos. Reni dönti el hogy mit csinál, kérni lehet, követelőzni nem! 

Az első két fiú pontosan érkezett, Tamás beengedte őket. Hallottuk ahogy bejönnek a szobába, beszélgetnek. Egyszer csak megjelent egy farok az egyik lyukban. Reni kézbe vette és elkezdett vele játszani. Ahogy megkeményedett a kezében, a szájába vette, és úgy folytatta tovább a kényeztetését. Pár pillant múlva egy másik fasz is bekandikált. Ezt ugyan nem próbáltuk el, de Reni feltalálta magát. Felváltva szopta és verte őket. Nagyon jól tud szopni és szeret is, de hamar levettem hogy inkább azt szeretné ha jól megdugnák. Odahúzta a széket a lenti lyukhoz, ráült a lábait teljesen felhúzta a karjával átfogta és a punciját rátapasztotta lyukra. Először csak két ujj jelent meg majd egy száj, aztán az egyik srác tövig tolta belé a farkát. Először lassan, majd egyre gyorsuló ütemben kezdte kefélni. Reni puncija szörcsögve, cuppogva fogadta magába újra és újra. Már majdnem elért újra a csúcsra, mikor a  fiú elélvezett. Ez akár még bosszanthatta is volna normális esetben, de ahogy kihúzta a srác a farkát, meleg váltásban érkezett a következő.

Innentől egy kicsit felgyorsultak az események. Sorra érkeztek a farkak. Volt aki egy kis pihenő után repetázni is visszatért. Reni hol a száját, hol a kezét használta. Ha a puncija nem volt tele egy farokkal, akkor a lyukon átnyúlva simogatta, ujjazta éppen valaki.

Egyszer csak megjelent az egyik lyukban az "anakonda"! Reni szeme kikerekedett a látványtól Nem raktam hozzá vonalzót, de bőven 20cm felett volt, és volt vagy 5cm vastag. Rögtön rámarkolt, de nem is érte körül a kezével. Én pont a punciját simogattam, és éreztem ahogy azonnal elönti a nedvesség, Rácuppant a hatalmas faszra, és élvezettel nyalta szopta. Szinte alig fért a szájába. Tudtam, ha a szájába nem is fér be, a puncijába simán be fog csusszanni. Láttam én már hogy mire képes! ;)  Gondoltam segítek, és előkészítem a terepet. Míg ő szopta azt az óriási farkat, én hátulról ujjaztam. Eddig csak két újjal voltam benne, de most belé csúsztattam a harmadikat is. Könnyedén ment így rögtön utána még egy ujjamat mellé tettem. Egyre mélyebbre hatoltam, Reni tekerte a csípőjét és kéjesen nyögdécselt. Közben egy pillanatra sem engedte el a zsákmányát. 

- Mééég! Akarom, tedd be még... - sóhajtotta hátra

Tudtam mit akar. Lassan, óvatosan a hüvelykujjamat is belé csúsztattam, majd addig forgattam benne a kezem, míg végül a teljes öklöm benne volt a puncijában. Reni szinte önkívületi állapotban szopta a faszt, miközben minden egyes lökésnél egyre mélyebbre tolta magát a kezemen.

- Vegyél fel gumit! - szólt ki a srácnak

Ő szófogadóan visszahúzta a farkát. Én is kivettem a kezem Reni puncijából, ő pedig odavackolt a székre a legalsó lyukhoz. Lucskos, kitágult punciját szinte rátapasztotta a nyílásra. És jött az a hatalmas farok. És ahogy jött, úgy csusszant is  bele tövig Reni pinájába. Ütemesen járt benne ki be-ki, A  puncija cuppogott és tócsában állt a popsija alatt a nedvesség. Ó pedig szinte magán kívül élvezte. Hihetetlen ez a csaj! Tamással és velem együtt nyolc faszi dugta meg az elmúlt másfél órában. Reni az egyik orgazmusból esett a másikban és most az egyik leghatalmasabb farok jár benne  amit valaha is láttam. És még mindig bírja! Még mindig forró és lucskos. 

Miközben egyre gyorsuló ütemben kefélték, megmarkolta a farkamat, magához rántott és vadul szopni kezdte. A nagy faszú srác lökött még két három hatalmasat, és elélvezett. A farka lüktetésétől Reni is újra a csúcsra ért. Egész testében remegve élvezett, de a egy pillanatra sem hagyta abba a szopást. Egészen addig, míg a szájába nem durrantam.

Ezzel kb véget is ért a parti. Mire összeszedtem magam és kimentem, már csak két srác volt ott, de ők is éppen indultak. Tamástól is elköszöntem és megköszöntem neki a segítséget. Reni csak akkor bújt elő mikor mindenki elment. Még mindig meztelen volt. Ki volt pirulva,  a szeme csillogott és úgy vigyorgott mint akit jól megbasztak. :) 

Amíg én kaját rendeltem, ő elment hogy rendbe szedje magát. Amikor kijött a fürdőből, ismét "csak" egy dögös csaj volt a sok közül. de én tudtam hogy ez csak a látszat. Csak én láttam, hogy mit művelt le az elmúlt szűk két órában. Nem egy hétköznapi lány!

Amíg megjött a kaja iszogattunk, beszélgettünk. Elmondta hogy az elején nagyon izgult, és talán félt is egy kicsit. De azt nem gondolta, hogy ennyire fogja élvezni a dolgot. Közben többször megfordult a fejében, hogy ki kellene jönnie a belső szobából, felfeküdni az asztalra és hagyni hogy az összes faszi egyszerre kényeztesse. Simogassa, nyalja, dugja, szopassa... (de ez majd talán  egy másik sztori lesz.)

Aztán eljött a búcsú ideje. Én ugyan felajánlottam, hogy elviszem, de Reni úgy gondolta, hogy jobb lesz ha inkább sétál és kiszellőzteti egy kicsit a fejét, mire a barátnőjéhez ér. Szóval érzékeny búcsút vettünk.

Z.

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....