Keresés

Organikus gránit dildók

A természetes anyagok kedvelőinek, ajánljuk a gránitból készült LAID dildókat!

Szerencsére napjainkban egyre gyakrabban kerülnek elő a természetes anyagok a szexuális játékszerek piacán is. A Szilikon, műanyag, és egyéb szexjátékszerek mellet egyre több kerámia, üveg, és egyéb természetes anyagokból készült kényeztetővel találkozhatunk. Egy régebbi cikkünkben bemutattuk a 100%-ig kézzel készült fa dildókat, most pedig szeretnénk bemutatni a legújabb szexjáték sorozatot, amely szintén a természetesség jegyében készült.

A LAID gránit dildók teljes egészében valódi, teljes egészében kézzel faragott, gránitból készülnek. Akár egy igazi szobor, egy impozáns műalkotás! A felületük teljesen sima, könnyen síkosítható. Kemény és hűvös anyaguk egy újfajta érzéssel ajándékozhat meg.

A gránit rendkívül kemény, és nehéz kő, és mint ilyen nagyon jól tárolja a hőt. Ezt pedig kihasználhatod a gránit dildók esetében is. Felmelegítheted meleg vízben, vagy lehűtheted a hűtőszekrényben. Bármilyen síkosítót használhatsz hozzájuk, sima felületüknek köszönhetően nagyon jól síkosíthatóak.

LAID D.1 G-pont gránit dildó

LAID D.2 - gránit dildó (fekete)

LAID D.2 fekete gránit dildó

LAID B.1 - gránit dildó (fekete)

LAID B.1 gránit dildó