Keresés

Olvasói teszt: SMILE Swirly Bunny vibrátor

Már régóta szerettem volna egy csiklóizgatós (nyuszis) vibrátort. Mindenképpen elvárás volt részemről, hogy a vibrátor vízálló legyen, akkumulátorról működjön és fontos volt, hogy a bőrbarát anyagból készüljön.

Természetesen ezeken túl olyan játékszert kerestem, ami egyéb paramétereknek is megfelel. Ilyenek mint például a vastagság, behelyezhető hossz, stb… Így esett a választásom a Smile Swirly Bunny vibrátorra. A kb 3,5 cm-es ármérőjével, és 12-13 cm behelyezhető hosszával megfelelt az elvárásaimnak, és az ára sem túlságosan magas. Igaz olcsónak sem mondható, de a fenti paraméterek már eleve meghatároznak egy árkategóriát.

A Szerelmi Játékok Webáruházból rendeltem meg, ingyenes szállítással, és egy napos szállítási határidővel. A termék másnap meg is érkezett ahogy ígérték, jelöletlen csomagolásban.

A Smile Bunny csomagolásában igazából semmi extra nincs, viszonylag ízléses “ablakos” karton doboz, melyben ott lapul a rózsaszínű vibrátor. Mint mindig, amikor az internetről rendelek, először gyorsan szemrevételeztem a terméket. Doboz rendben, nincs sérülés, vibrátor rendben, ezen sem látható rendellenesség. Gyorsan megnéztem azt is, hogy megfelelően működnek e a funkciók. Bekapcsolás, vibrációs ritmusok, forgó mozgás, minden rendben volt.

A készülék első benyomásra hozta azt amit elvártam tőle. Impozáns méretű, bársonyosan puha tapintású matt szilikon bevonattal. A kezelőszervek a vibrátor végén kaptak helyet. A bekapcsolt állapotot egy LED fény jelzi. Az egyik gombbal a vibrációs ritmusok között lehet váltogatni, a másikkal pedig a fej forgást lehet vezérelni. A csiklóizgató fülecskének hét különböző rezgési beállítása van. Azt kicsit hiányolom, hogy nem lehet külön vezérelni a rezgések erősségét. A fülek anatómiaiig tökéletesek (legalábbis az én anatómiámhoz teljesen passzolnak) A vibrit “ütközésig” becsúsztatva a csiklóm pont a két nyuszifül közé kerül így szinte minden irányból kapja az ingereket. A behelyezhető 12cm-es hosszal pedig pont elérem a G-pontom, amit a vibrátor forgó, rotáló mozgással masszíroz. A vibráció és a forgás egymástól függetlenül szabályozható, én a legjobban azt élvezem, ha mindkettő funkció be van kapcsolva. A két inger együttesen szenzációs, minden alkalommal a csúcsra repít!

Mivel 100%-ig vízálló, így használható a zuhany alatt és a kádban is. Ezt a lehetőséget pedig gyakran ki is szoktam használni! 😉

A vízálló kialakításának köszönhetően folyó víz alatt, antibakteriális szappannal rendkívül könnyen tisztán tartható. Egy töltéssel kb. 80 perc folyamatos működést lehet vele elérni. A töltés pedig két órát vesz igénybe. Ezt egyébként érdemes az első használat előtt megejteni. A Smile Swirly Bunny vibrátor hangja viszonylag diszkrét, még a két motor együttes használatakor is.

Én személy szerint 100%-ig meg vagyok vele elégedve, nálam 5-öst érdemel! 🙂

Smile forgó csiklóizgatós vibrátor (Smile Swirly Bunny)

Smile forgó csiklóizgatós vibrátor (Smile Swirly Bunny)

Tulajdonságok:

 • bőrbarát anyag
 • vibrációs, nyuszis csiklóizgató kar
 • forgó fej
 • 7 vibrációs ritmus
 • változtatható forgásirány
 • 100% – ig vízálló kivitel
 • könnyen tisztítható
 • USB – ről újratölthető akkumulátor
 • teljes hossz 21,5cm, behelyezhető hossz 12cm
 • átmérő 3,2 – 3,5cm
 • divatos, sötét pink szín