Keresés

Olvasói teszt: Close2you Flores vibrátor

Elég régóta egyedül élek, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés a szex az életemben. Éppen ezért gondoltam, hogy meglepem magam egy új játékszerrel, ami segít levezetni a napi feszültséget, és segít az ellazulásban.

A választásom a Close2you Flores vibrátorra esett. Tetszett az alakja, a hangsúlyos fejecskéje, a csiklóizgatója, és a Close2you termékekről is sok jót hallottam.

Megrendeltem a Szerelmi Játékok Webáruházában, és mikor megkaptam alig vártam hogy kipróbálhassam. A munkahelyemre érkezett a csomag, még titokban sem mertem meglesni. A gondolat is teljesen felpörgetett, alig vártam hogy leteljen a műszak és hazaérjek. Elhatároztam hogy otthon az első dolgom az lesz hogy ledobom a bugyim, és kipróbálom az új szerzeményt.

Letelt a műszak, irány haza! Gyorsan kibontottam a csomagomat, és végre megnézhettem az “ajándékomat”. A csomagolás ízléses. Nem a külsőségekkel akartam foglalkozni, de ez mégis megmaradt bennem. Kinyitható fedelű fehér doboz, amiben egy ablakocska alatt ott van az új vibrátorom.

Így első pillanatra meglepődtem, egy kicsit nagyobb volt mint amekkorát elképzeltem. De egyáltalán nem bántam! 🙂

Nem is tudom, hogy a vibrátort vettem e ki előbb a dobozából, vagy a bugyimat dobtam le hamarabb. De pillanatokon belül megtörtént mindkettő.

Szerencsére a csomagban mellékelték a hozzá tartozó elemeket, így nem kellet kétségbeesetten keresgélni a távirányítók között, honnan tudnék kivenni két darab mini ceruza elemet.

A Flores kézbe véve nagyon puha tapintású, tényleg nagyon jó minőségű szilikonnak tűnik. Majdnem úgy néz ki mint egy tulipán. A kiszélesedő, bordázott feje is erre hasonlít. A kunkorodó csiklóizgatója meg mint a tulipán levele. Valószínűleg a nevét is innen kaphatta. A kezelőszerv egyszerű, az egyik gomb a ki/be kapcsolásért felelős, a másikkal lehet szabályozni a vibrációs ritmusokat. Ha jól számoltam nyolc különböző ritmus közül választhatsz.

Hanyatt feküdtem és becsúsztattam az addigra már jó nedves puncimba. Erre vártam egész nap! A hangsúlyos feje miatt egy kicsit több erőfeszítésre volt szükség, de ahogy csúszott belém, a bordázott felszíne masszírozta a hüvelyem, és egész testemmel beleborzongtam. Amikor teljesen magamba toltam és a vibráló feje elérte a g-pontom, már tudtam hogy nagyon szeretni fogom. A legalacsonyabb fokozatra állítottam, és elengedtem magam. Nagyon meglepődtem amikor alig pár másodperc múlva spriccelve elélveztem.

Ezután finoman mozgatni kezdem magamban a vibrátort. Kihúztam majd visszatoltam. Élveztem a vibrálását a hüvelyemben, és ahogy a csiklóizgatója dörzsölte a klitoriszom. A csiklóizgatóban nincs külön vibráció, de kellemesen átvette a rezgést. Nem túl hangsúlyosan, de azért érezhetően. Egyre gyorsabban mozgattam a puncimban, egyre nagyobbakat löktem magamon. Néhány percen belül újra elöntött a kéj, és hatalmasat élveztem ismét.

Még nem volt ilyen vibrátorom, amivel ilyen gyorsan sikerült volna eljutnom a csúcsara. Méghozzá gyors egymásutánban kétszer is.

Még aznap további két orgazmusom volt az Új Flores vibrátoromnak köszönhetően. Egyet fürdés közben, egyet pedig az unalmas esti film alatt sikerült átélnem. 🙂

Számomra abszolút ert_5 (5*)