Keresés

Nyerj egy LUXUS erotikus Adventi Naptárat

Szeretnél egy Luxus Adventi Naptárat 80.000 forint értékben?

Ahogy már megszokhattad, az Erotika Shop Webáruház év utolsó tombola sorsolásán mindig extra nyereményekkel kedveskedik a vásárlóinak. Ez idén sem lesz másképp! Az idei nyeremény egy prémium kategóriás adventi naptár a Satisfyertől!

Az Adventi Naptárak minden évben óriási népszerűségnek örvendenek, de a vásárlók nagy része általában későn kapcsol, és mire rendelne egy ilyen ajándékcsomagot, már elkapkodják az élelmesebbek. Ez idén sem lesz másképp! A múlt héten még öt különböző adventi válogatás közül tudtál volna rendelni, most már csak három található raktáron, és jó eséllyel nem is lesz már belőlük az idén! :(

Nyerj egy LUXUS Adventi Naptárat

Pontosan ez a helyzet a LUXUS Satsfyer Adventi Naptárral is. Készlethiány miatt már nem rendelhető, de egy szerencsés vásárló mégis átélheti az izgalmas karácsonyi készülődést, hiszen pontosan egy ilyen készlet lesz a tombolasoroslás nyereménye! Egészen november végéig gyűjtheted a hűségpontokat, és válthatod be tombolára. A sorolás december 1.-én lesz!

Ha pedig nem bíznád a véletlenre, még mindig tudsz vásárolni a karácsonyi készletekből. Köztük a Satisfyer Deluxe adventi naptár csomagját! (kizárólag az aktuális készlet erejéig)

Hogyan indulhatsz a nyereményekért?

A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5.000 Ft értékben vásárolt már a szexshopban. A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás közben is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.