Keresés

Nature Skin Vibrátor bemutató

A nyár végi "uborkaszezon" kihívásunkban jó pár Nature Skin vibrátort kiosztottunk a bevállalós nevezőinknek. Luca már megosztotta velünk a véleményét a nyeremény vibriról, most MissG. is megtette ezt, méghozzá egy vidóban.

Heló, MissG. vagyok, kettő vibrátor fogok most összehasonlítani. Az egyik már régebbi, 2-3 éve van forgalomban már nálam ;)

Erről azt kell tudni 2db "A" elemmel működik, kb 21cm hosszú és az átmérője 4cm a tövénél  vastagabb, kb 6,5cm. Ez egy viszonylag merev anyagú vibrátor, ez azt jelenit hogy nem nagyon tudod hajlítani. Ez jó lehet akkor amikor - a pasik is biztosan tudják - van az az állapot, amikor most azonnal akarsz valami, és ez viszonyalg gyorsan 1-2 percen belül hoz kielégülést nálam. Az alján lehet állítani a vibráció erősségi fokozatát. Az alsó része rezeg leginkább, a makknak a végén már egy ilyen nagyon finom rezgést bocsájt ki, kevésbé intenzív mint a tövénél. A tövén található barázdák elég izgalmasak tudnak lenni akár popsi akár a csikló izgatásnál.

A másik vibrátor amit most nyertem a Vibrato Info "uborkaszezon" kihívásban. Ez a Nature Skin vibrátor 17cm hosszó és kb 4-4,5 cm átmárőjű. Ennek az előzővel ellentétben nagyon rugalmas az anyaga, mondhatni bőrszerű érzetű tapintása van, és valóban olyan érzést ad, mintha egy igazi farok lenne nálad. A hajlékonyságának köszönhetően elég sok érzékeny pontot lehet vele elérni akár előlről, akár hátulról hatolunk be.

Ez a vibrátor nyolc fokozatban (egyébként csak hét :) ) állítható. Folyamatosan rezeg, vagy különböző minták szerint vibrál. Ez egy kisebb méretű vibrátor, de a 17cm-el is elég sok jó dolgot lehet csinálni. :) A különböző rezgésmintáknak köszönhetően mindig az adott hangulatodhoz tudod beállítani. A finom "itt vagyok, örülj nekem, élvezz velem" hangulattól az igazi "baszó" érzésig.

Ez jelenleg ez a nagy kedvenc, ezt használom legszívesebben mostanában. Eddig még csak punciba próbáltam, de majd popsiba is megnézzük hogy szerepel...

A Nature Skin vibrátor a puha, kissé "tapadós" anyaga miatt mindenképpen igényli a megfelelő síkosítást. Ha nem elég a nedvesség, vízbázisú síkosítóval tudsz rásegíteni.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése