Keresés

Napi Csaj: Kendra Sunderland

Kendra már kiskora a arról álmodott, hogy a híres nyuszis magazin hasábjain mutathassa meg bájait.

Én nem olyan vagyok, mint a többi lány, akik bizonytalanok a testükkel kapcsolatosan, vagy nem akarják mutogatni magukat. Az a fajta lány vagyok, aki nem fél attól, hogy megmutassa a testét és nem érzi emiatt furcsán magát

És hogy ezt komolyan is gondolja, mi sem bizonyítja jobban mint az, ahogy berobbant a köztudatba. Kendra alig néhány hét  alatt vált híressé és lett Amerika leghíresebb amatőr modellje.

Törtétén ugyanis, hogy egy nap a 19 éves Kendra, annyira unta a biosz órát az egyetemen, hogy inkább be sem ment rá. Ehelyett inkább, lement az egyetemi könyvtárba, keresett egy viszonylag csendes zugot, bekapcsolta a laptopja webkameráját  és egy élő műsort nyomott. Ahol mit sem törődve a körülötte fel-fel tűnő emberekkel, megmutatta a nézőknek a hatalmas cicijét, punciját, és még egy rövid masztit is prezentált.

Az élő műsorból videó is született, ami néhány napon belül megjelent az interneten. És mivel Oregon államban eléggé vastagon mérik az ilyen jellegű tevekénységet, közszemérem sértés vadjával le is tartóztatták. Természetesen az egyetemről is távoznia kellet.

Kendra elmondása szerint, a legelső műsorával kb. 150 dollárt keresett, ami ugyan  De a botrány kapcsán felfigyelt rá a Penthouse magazin, akik jó pénz fizettek neki, hogy mostantól náluk művelje azt, amit a könyvtárban.

Az iskola amúgy is untatta, de a pornóban megtalálta a számítását. És a pornó is megtalálta Kendrában, hiszen beváltott a hozzá fűzött reményeket. Néhány év alatt, az iskolai könyvtárból a pornó csillagai közé emelkedett.

Kendra Sunderland Fleshlight punci

Kendra Sunderland Élethű FLESHLIGHT műpunci

És mi sem bizonyítja jobban Kendra tehetségét a pornóiparban, mint hogy ő is helyett kapott a népszerű FLESHLIGHT Girls sorozatban. Ha nem csak a képernyőn szeretnéd csodálni finom kis punciját a FLESHLIGHT jóvoltából ezt megeheted!

Külsőleg teljesen életű másolata Kendra Sunderland szemérmének, a belső kialakítása pedig a valósághű élményről gondoskodik.