Keresés

Napi Csaj: Ella Hughes

Jogi tanulmányok helyett webkamerán keresett pénzt

Ella Hughes otthagyta az egyetemet, most egy vagyont keres pornósztárként. Eredetileg ügyvéd szeretett volna lenni, de az egyetem első évében belekóstolt a modellkedésbe is. Hamar eljutott a  fehérneműs fotózásig, ami után fétisvideókban kezdett szerepelni. Alapból is szereti a kötözős játékokat, ezért nem esett nehezére ez a munka. 2015-ben díjat is nyert mint az egyik legjobb "elfenekelt lány".

Hamar felfigyeltek rá a pornó producerek, és szerepet ajánlottak neki "valódi" pornó filmben is. Ezt először visszautasította, de hamar meggondolta magát, mit azóta sem bánt meg.

Az első pornófilmem volt életem legjobb 20 perce.

Népszerűségét mi sem bizonyíthatja jobban. mint hogy bekerült a világhírű FLESHLIGHT Girls sorozatba. Az élethű FLESHLIGHT maszturbátorok valódi pornócsillagokról készült másolatok. Így Ella punciját már nem csak a képernyőn keresztül lehet csodálni.

Fleshlight Ella élethű vagina

Kívülről megszólalásig hasonlít Ella Hughes puncijára, míg a változatos belső struktúrájának, és bőrszerű anyagának köszönhetően teljesen valódi szexélményt képes visszaadni. Élethű szex-élmény, mintha Ella puncijába hatolnál!