Keresés

Megérkezett a legújabb Womanizer

Womanizer Plus Size csiklóizgató

A Womanizer csiklóizgatók sikere töretlen. Kb két éve jelent meg először a piacon a Womanizer W100-as modellel. Kissé esetlen formája, és borsos ára ellenére óriási siker lett, Németországban a megjelenés hetében több mint 4.000 darabot adtak el, de hamar népszerű játékszer lett a magyar hölgyek körében is.

A Womanizer egy teljesen egyedi technológiát alkalmaz, apró vákuum hullámokkal izgatja a csiklót és ezzel ér el hatalmas orgazmusokat. A kipróbálók közel 75%*a többszörös orgazmust képes átélni a Womanizer segítségével. Méghozzá igen rövid időn belül, ugyanis a hölgyek több mint felénél az orgazmus egy percen belül bekövetkezik!

Egy évre az első – valljuk be kissé bumfordi – készülék megjelenése után került piacra a Womanizer PRO csiklóizgató. Ami jóval esztétikusabbra sikerült. Mindazt tudja mint az elődje, de kapott még két vibrációs fokozatot, így mér nyolc különböző erősség közül lehet választani.

A Womanizer-ek egyetlen gyenge pontja az volt, hogy nem voltak vízállóak. Ezt felismerte a gyártó is így idén megjelent a Womanizer PRO40, ami teljesen vízálló kialakítású, így akár fürdés közben is használható.

ÉS most megjelent a legújabb fejlesztésű Womanizer, A Womanizer Plus Size!

Womanizer Plus Size csiklóizgató

Az új csiklóizgató 100%-ban vízálló, és megtartotta az elődje kecses vonalát, de nagyobb méretű lett így még egyszerűbben használható. Hajlított formájának köszönhetően, tökéletesebb hozzáférést biztosít a csiklóhoz, így kényelmesebb a használata, és a kezelőszervek is könnyebben elérhetőek.

A WOMANIZER PLUS SIZE víz alá meríthető, akár a kádban, pezsgőfürdőben is élvezhető!

Látványos újítások az elődökhöz képest

 • nagyobb, könnyebben használható
 • még kecsesebb, légiesebb vonalvezetés
 • exkluzív dizájn
 • letisztultabb, íves anatómiailag még tökéletesebb forma
 • kényelmes, kézbe simuló kialakítás
 • 100% vízállóság – változatosabb felhasználhatóság
 • 10 különböző, finoman szabályozható stimulációs fokozat

A Womanizer egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készülő és megformált, könnyedén kézbe simuló, vízálló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! Szinte megremegteti a csiklót!

Maximálisan bőrbarát anyagból készül, újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással, szolid, mégis egyedülálló, fémes csillogású, arany színű berakásokkal.

Hogyan használd a Womanizer kényeztetődet:

 1. Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani.
 2. A ki-/bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
 3. Ezután a a kényeztető alján található szívóharangot, a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni.
 4. Majd a plusz és mínusz jelekkel fokozható, illetve csökkenthető a szívóhullámok intenzitása 8 különböző fokozatban. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 8-as pedig a szuper energiatakarékos mód.
 5. A kikapcsoláshoz a ki-bekapcsoló gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartani.

Néhány tipp, hogy sokáig élvezhesd a Womanizer-ed

A készülék akkumulátorral működik. Ahhoz hogy sokáig örömed leld benne, fontos hogy figyelj az aksi töltésére. A készülék kézhezvételkor egy alap töltéssel rendelkezik csupán. Az akkumulátor lemerülése után érdemes minimum 4 órán keresztül tölteni a terméket. A tényleges működési idő függ a készülék folyamatos használati idejétől, és a használat intenzitásától.

Figyelj a megfelelő tisztításra, és a higiéniára!

A készüléket első használat előtt, illetve minden használat után alaposan tisztítsuk meg. Mivel a Womanizer Plus Size vízálló így ez nem okoz különösebb gondot. Kerüld az agresszív, maró, vagy karcoló tisztítószerek használatát. Ne használj alkohol tartalmú, vagy vegyi fertőtlenítő szereket, és ne használj sérülést okozható tárgyakat (szivacs, súrolókefe, stb.) a tisztításhoz!

Első lépésként óvatosan húzzuk le a kis szívóharangot, majd meleg vízben, antibakteriális szappannal távolítsuk el a szennyeződéseket, ezt követően folyóvíz alatt alaposan öblítsük le, végül hagyjuk megszáradni.

Száradás után a kényeztető a tokba helyezhető, száraz hűvös helyen tartandó. Ne tegyük ki közvetlen napsugárzásnak!

Womanizer Plus Size csiklóizgató