Keresés

Még nem késtél el a Mikulás ajándékkal

Ha ezt a cikket december 2.-ig olvasod, akkor még időben vagy és nem késtél el az erotikus Mikulás meglepivel. De ha december 2.  után, akkor görgess kicsit lejjebb...

A csokit, cukrot még akár vasárnap napközben is beszerezheted valamelyik szupermarketben. De ha ennél izgalmasabb ajándékkel készülnél kedvesednek, már nincs sok időd gondolkodni. Persze ha van a környékeden egy szexshop jobb a helyzeted, de ha on-line szeretnél rendelni, talán ez az utolsó lehetőséged!

Webáruházban vásárolni kényelmes és diszkrét! De mivel egyre több ember szeretné kihasználni a webshopokban rejlő lehetőséget, így ezek forgalma jócskán megnő ebben az időszakban. Ezzel együtt pedig és a futár cégek leterheltsége is! Érdemes plusz egy-két nap szállítási idővel számolnod, ha nem szeretnél kellemetlen meglepetést.

Így hát, a mikulás ajándékod legkésőbb december 2. 16:00-ig érdemes megrendelned! Ha így teszel, nagy valószínűség szerint a csomagod hétfőn megérkezik hozzád, este pedig a kedvesed ablakába, csizmájába, cipőjébe rejtheted.

Ajándékötletek a mikuláscsomagba...

Erotikus ajándékötletek Mikulásra

Lekéstél a mikulásról?

Ne keseredj el! Amit a mikulásosomba elrejtettél volna, azt nyugodtan becsempészheted kedvesed karácsonyi ajándékai közé is!  A tanulság viszont az, hogy nem érdemes az utolsó pillanatra hagynod a vásárlást. (Persze egyik ajándék beszerzését sem.)

A karácsonyi cikksorozatunkban továbbra is próbálunk segítséget nyújtani, tippeket adni izgalmas ajándékokhoz. Ha úgy gondolod, hogy feldobnád párod ajándékát egy kis extrával, kövess minket figyelemmel továbbra is és hamarosan jönnek az ajándékötletek!