Keresés

Legnépszerűbb természetes potencianövelők

A merevedési zavarok jelenleg Magyarországon a férfiak több mint 40%-át érinti. Egy férfi számára nagyon fontos a szexuális teljesítőképesség, ezért nem véletlen, hogy a potencianövelő étrendkiegészőt készítmények az egyik legkeresettebb termékek a szexshopban.

Amennyiben a potencia zavar nem szervi eredetű, úgy ezek a 100%-ig természetes alapanyagokból készült készítmények hatékonyan képesek javítani a firfiak potenciáját, és teljesítő képességét. Fontos leszögezni, hogy gyógyszernek nem minősülő, engedélyezett étrendkiegészítőkről van szó, melyek a bennük található gyógynövényeknek, és ásványi anyagoknak köszönhetően fejtik ki jótékony hatásukat.

Most egy csokorba összeszedtük neked a legnépszerűbb potencianövelő készítményeket.

Gold Power étrend-kiegészítő kapszula

Gold Power étrend-kiegészítő kapszula

A Gold Power kapszula kizárólag növényi kivonatokat tartalmazó étrend – kiegészítő készítmény férfiaknak, mely segíthet a szexuális teljesítőképesség javításában, fokozhatja a nemi vágyat. 2db kapszula a csomagban.

1db kapszulát kell bevenni a szexuális együttlét előtt kb. 25 – 30 perccel, lehetőség szerint éhgyomorra, egy pohár meleg vízzel, vagy tejjel, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a felszívódás. 2db-os kiszerelésben.

XXL powering étrend-kiegészítő kapszula

XXL powering étrend-kiegészítő kapszula

Egy 100% – ban természetes összetevőket tartalmazó étrend – kiegészítő kapszula, mely elősegítheti a szexuális állóképesség javítását, ezáltal növelheti az önbizalmat. Nem gyógyszer, ismert mellékhatásai nincsenek.

2, 4 és 8db-os kiszerelésben is elérhető

SPX étrend-kiegészítő kapszula

SPX étrend-kiegészítő kapszula

Jótékony hatást nyújthat Férfiak számára a teljesítmény növekedéséhez! Étrendkiegészítő készítmény, mely magas koncentrációban tartalmaz olyan összetevőket, melyek serkentőek, energetizáló hatásúak lehetnek. Hozzájárulhat a szexuális teljesítőképesség növekedéséhez. 2db-os kiszerelésben.

Dr. Hard For Men potencianövelő

Dr. Hard For Men potencianövelő

A Dr. Hard összetételét tekintve egy 100%-ban természetes kimondottan a potenciára ható készítmény, melyet férfiak számára fejlesztettek ki. A gondosan összeválogatott hatóanyagok a bevételtől számított 60 percen belül szívódnak fel és kezdik el éreztetni hatásukat a használójával. Akár két napon keresztül is éreztetik jótékony hatásukat.

2, 4 és 8db-os kiszerelésben is elérhető

Ezek a termékek nem gyógyszerek! Az OÉTI által engedélyezett potencianövelők 100%-ben természetes anyagokból összeállított készítmények, kémiai anyagokat egyáltalán nem tartalmaznak. Nem okoznak függőséget. A vényre kapható gyógyszerek (pl.: Viagra) illetve az interneten illegálisan rendelhető és nem mellékesen hamis potencianövelők (pl.: Kamagra) ezzel ellenkezőleg rengeteg gyógyszer hatóanyagot tartalmaznak. A természetes étrendkiegészítőket akkor is használhatod, ha csak egy-egy kellemes együttlét erejéig van szükség potencianövelésre, de akkor is segítenek, ha a házasélet tartós fellendítése a cél.