Keresés

Laid design kényeztetők

Line Iren Anderson designer álmodta meg a Laid kényeztetőket. Elsőként Norvégiában, diplomamunkájaként szexjáték szettet tervezett pároknak. Sikeres vizsgáit követően, barátnőjével közösen elhatározták, hogy piacra dobják saját márkás szexjáték sorozatukat. Több hónapnyi kutatás, fejlesztés, és tervezés után Line tervei alapján elkészült az első kényeztető, amit Laid márkanéven dobtak piacra.

A prémium kategóriás Laid design kényeztetők már Magyarországon is elérhetők!

Újdonságaink között már bemutattuk a teljesen egyedi koncepció alapján készült, igen impozáns, és elelgáns gránit dildókat, most pedig szeretnénk bemutatni a Laid további szexjátékait.

LAID C.1 csikló vibrátor

LAID C.1 csikló vibrátor

A C.1 csiklóvibrátor a lekerekített formájának és változó felületi kialakításának köszönhetően számtalan módon használható. Az exkluzív kivitelezésű játékszer maximálisan bőrbarát, selymes szilikon bevonattal készül. A különleges alakja változatos felhasználást biztosít. Gyűrűs kialakítása biztos fogást ad, ugyanakkor lehetőséget nyújt arra is hogy míg a vibrátor a csiklót és a szeméremajkakat izgatja, ujjainkkal a hüvelyünket kényeztethessük.

Erőteljes motorral, mely 3 különböző ritmusban vezérelhető. Tökéletesen használható a csikló kényeztetésére, akár aktus közben is, vagy előjátékokhoz az intim területek stimulálására.

Csikló vibrátor változatos felhasználás

Változatos felhasználási módok

LAID D.1 szilikon dildó

LAID D.1 szilikon dildó

Luxus minőségű és kivitelezésű LAID szilikon dildó, mely különleges, hajlított, aszimmetrikus formájának köszönhetően ideális behatolási szöget biztosít a hüvelybe, valamit intenzív G-pont stimulációt eredményez. Maximálisan bőrbarát kellemesen selymes tapintású anyagból, enyhe ruganyossággal.

Mivel nem rendelkezik elektromos részekkel, így teljesen vízálló, változatosan használható és egyszerűen tisztítható.

Fekete, pink, és türkiz színekben kapható!