Keresés

Karácsonyi ajándékötletek "haladóknak"

Erotikus ajándékötletek

Az erotikus meglepetések feldobhatják a karácsonyi ünnepet. Mikor a nagy családi ajándékozás megtörtént és mindenki pihenni vonult, előkerülhet a titkos csomag, ami nem tartozik senki másra rajtatok kívül. Ez lehet egy szexi fehérnemű, de akár egy pajkos szexuális kiegészítő is.

De azért legyünk ezzel óvatosak. A szexjátékszerek csakis akkor működhetnek jól egy párkapcsolatban, ha mindkét fél elfogadja, sőt szereti ezeket a kiegészítőket. Ha még nem próbáltátok, lehet benne némi rizikó faktor. Csak azért, mert te eltudod képzelni, hogy a párod egy vibrátorral játsszon előtted, nem biztos hogy ő is lelkesedik az ötletért. Mindenképpen célszerű előtt puhatolózni, beszélgetni a témától. Ha nem vagy biztos a dolgodban, de mindenképpen szeretnél valami izgivel is kedveskedni, inkább nézz szét a “beugró” ajánlataink között!

De ha használtok erotikus játékszereket, vagy már beszéltetek róla, és mindkettőket izgat a téma, akkor a Karácsony lehet a legjobb alkalom hogy bővítsétek a gyűjteményt, vagy éppen megvegyétek az első kis kedvencet!

Most szeretnénk néhány terméket bemutatni neked, ami nem csak izgalmas játékszer, hanem ajándéknak is ideális. Az erotikus segédeszközök ma már óriási választékban kaphatóak. A luxus kategóriás játékszerekétől az olcsó (vagy éppen gagyi) termékekig hatalmas a paletta. Nem feltétlenül a legdrágább termék a legjobb, vagy éppen a legideálisabb, de valószínűleg nem szeretnél kedvesed elé állni egy vacakkal. Mindig mindenkinek azt azt tanácsoljuk, hogy ha erotikus segédeszközt vásárol, törekedjen arra, hogy a számára elérhető legjobb terméket vegye meg. Egy minőségi szexjátékszer nem csak szebb, de kényelmesebb, bőrbarátabb, tartósabb, nagyobb élvezetet adhat mint egy alsó kategóriás noname termék.

Olyan erotikus termékeket válogattunk neked össze, amik nemcsak kiváló minőségű játékszerek, hanem ajándékként is megállják a helyüket.

Luxus LELO szexjátékszerek

Kezdjük a nagy kedvenccel a LELO-val. A LELO kényeztetők prémium kategóriás termékek. Nőknek, férfiaknak, pároknak készítenek vibrátorokat. Kiváló minőség, letisztult és rendkívül elegáns megjelenés, bőrbarát anyagok, és innovatív megoldások jellemzik a LELO termékeket. Mint ahogy egy luxus kategóriás terméknél dukál, a csomagolásuk is kifinomult és elegáns, így ajándéknak is tökéletes.

Luxus LELO szexjátékszerek

Womanizer csiklóizgató

A Womanizer PRO csiklóizgató tagadhatatlanul az idei év nagy kedvence. Ez a csiklóizgató az egyik legnépszerűbb termék 2016-ban. A Womanizer a hölgyek számára kifejlesztett kényeztető, mely egyedülálló vákuumos technológiát alkalmaz. Az újszerű stimulációnak köszönhetően sosem tapasztalt élmények várnak a hölgyekre. A kipróbálók óriási orgazmusokról, és többszörös kielégülésről számolnak be. A Womanizer nem csak egy forradalmi kényeztető, de a megjelenése is kifejezetten elegáns. Swarovski kristályból készült gombbal és kilenc különböző színváltozattal.

Womanizer PRO csiklóizgatók kilenc színváltozatban

We-Vibe vibrátorok

A We-Vibe leginkább a párvibrátorairól híres. Prémium kategóriás vibrátorok, melyek távirányítóval, vagy akár okostelefon segítségével is vezérelhetőek. Legújabb fejlesztésük a We-Vibe Sync, mely a legjobban személyre (testre) szabhatóbb párvibrátor a piacon.

Vibe Therapy kényeztetők

A Vibe Therapy széria megalkotói azt szeretnék elérni, hogy egyre több nő élhessen rendszeres, örömteli nemi életet, ezért készítenek egyedi tudású, allergénektől mentes kényeztetőket. Az orgazmus stresszoldó hatása által ezek a nők az élet minden területén kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak lehetnek. (Mint ismeretes, a vibrátorokat a gyógyászatban alkalmazták legelőször, éppen az orgazmus stresszoldó hatása miatt.)

A Vibe Therapy vibrátorok minőségi szilikonból készülnek, jellemzőjük az extra halk működés.

Vibe Therapy kényeztetők

Smile kényeztetők

Engedj utat életedben a szerelemnek, a kéjnek és az életörömnek! A kollekció megalkotásánál ez volt a 3 fő szempont. Nagyszerű ár-érték arányú játékszerek. Kiváló minőség, és pénztárcabarát ár jellemzi őket. Orvosi minőségű szilikonból készülnek, így mindegyikük hypoallergén. A legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják. Ha éppen ismerkedtek a szexuális segédeszközökkel, vagy a vibrátorokkal, ideális választás lehet. Nem túl drága, ugyanakkor minőségi termékek.

A Smile az élő példa arra, hogy a minőség nem feltétlenül jár együtt a magas árral. A Smile vibrátorok kiváló minőségű és nagyszerű ár érték arányú kényeztetők. A gyártók kompromisszumot kötöttek, a kiváló minőségű anyagokat ötvözik az egyszerűbb – és így olcsóbb – technológia megoldásokkal. Nem alkalmaznak különleges távirányítást, és a legtöbb vibrátoruk nem is rendelkezik újratölthető akkumulátorral, vagy éppen nem vízállóka. De cserébe – és a mi e legfontosabb egy szexjátékszernél – kiváló minőségű és bőrbarát anyagokból készülő kényeztetőket kínálnak elérhető áron.